Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Κόλαφος η μητέρα της! “Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου- Μετά το Survivor θα την πετάξει”

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι μια από τις δυνατές παίκτριες στο Survivor, ωστόσο η δημοφιλία της έχει να κάνει και με την ερωτική της ζωή της. Η σχέση της με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη αλλά και η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη που μπήκε στο Survivor, έχουν γίνει από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης των φαν του reality.

H μητέρα της Μαριαλένας, Γεωργία Χαραλαμποπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα, ρίχνει τα βέλη της στον πρώην σύντροφο της κόρης της ενώ λέει τα καλύτερα για τον Γιώργο Λιβάνη.

Πιστεύετε ότι ο Σάκης Κατσούλης την έχει πλησιάσει μέσα στο Survivor για πονηρό σκοπό;

Στεναχωριέμαι πολύ με όλα αυτά που βλέπω μέσα στο παιχνίδι. Η Μαριαλένα έχει παρεξηγηθεί και αυτό συνέβη από τη στιγμή που μπήκε ο  Κατσούλης στο παιχνίδι. Με το που μπήκε, το παιδί μου σκέφτηκε: “Είμαστε μέσα στη ζούγκλα ήρθε ένας άνθρωπος που ξέρω” και ένιωσε ασφάλεια. Δεν παίζει με στρατηγική η Μαριαλένα και φοβάμαι ότι μόλις φύγει και δει όλα αυτά που λέγονται για εκείνη, θα αντιδράσει άσχημα.

Είπατε, όμως, πως και η Μαριαλένα δεν το διαχειρίστηκε καλά…

Ναι, έκανε σφάλμα. Έπρεπε να πάει μια θέση παραπέρα και να του πει «Αν με χρειαστείς κάτι, φώναξέ με». Εκεί δεν το διαχειρίστηκε καλά. Και με θύμωσε πολύ. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάτι ερωτικό από την πλευρά της, το φώναζα από την αρχή.

Όταν ήταν με την Μαριαλένα, ποια ήταν η γνώμη σας για τον Σάκη;

Ποτέ δεν τον ένιωσα σαν παιδί μου. Ποτέ! Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου. Και όταν χώρισαν μπορεί η Μαριαλένα να στενοχωρήθηκε, εγώ όμως χάρηκα.

Γιατί όμως; Είχατε εξαρχής κάποιες ενδείξεις ότι δεν της φερόταν καλά;

Από την αρχή είχε τουπέ, ήταν κόλακας με όλους. Επίσης, κατάλαβα ότι του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Έξι μήνες την πολιορκούσε και της έλεγε «Εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ». Και έπεσε η κόρη μου

Πώς είστε τόσο σίγουρη ότι δεν έχει αναπτυχθεί κάτι ερωτικό ανάμεσά τους;

Είμαι σίγουρη. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Και τότε ακόμη που πανηγύριζε ο Κατσούλης ενώ είχε χτυπήσει η Μαριαλένα και την έπιασε το παράπονο, δεν το έκανε από ζήλια. Σκέφτηκε: «Εγώ όταν χάνεις, έρχομαι και σε αγκαλιάζω και σου λέω “Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα νικήσετε”. Εσύ πανηγύριζες». Είναι πέντε μήνες μέσα στο παιχνίδι και έχει πιεστεί. Δεν είναι εύκολο να πεινάς και να συμβιώνεις με τόσα διαφορετικά άτομα. Επίσης, δεν ξέρουμε τι γίνεται και τις 24 ώρες, δεν μας τα δείχνουν όλα. Πιάνουν προφανώς συγκεκριμένα στιγμιότυπα και τα ενώνουν. Κάνουν καλό μοντάζ!

Πιστεύετε πως ο Σάκης θέλει πράγματι τη Μαριαλένα; Γιατί αυτό αφήνει να εννοηθεί μπροστά στις κάμερες.

Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του –άλλωστε για αυτό μπήκε–, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του. Τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα: «Μία φορά την κατέστρεψε, πάει και για δεύτερη». Δεν μου απάντησε ποτέ.

Για τον Γιώργο Λιβάνη: Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι, δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πολύ καλό παιδί. Τον έχω δει 4 φορές και τον έβαλα αμέσως στη καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολυ έχω στεναχωρηθεί για αυτά που ακούγονται για το Γιώργο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση

Περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ!

Read More

And More