Όσα είπε στο “Μαζί σου” στενή φίλη της 35χρονης κατηγορούμενης, που διασκέδαζαν μαζί το βράδυ πριν από τη σύλληψη [video]

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Κυριακής η εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου το Σαββατοκύριακο“, αφού εντόπισε και επικοινώνησε με τον άνθρωπο που βρισκόταν μαζί με την 35χρονη κατηγορούμενη το βράδυ πριν την σύλληψή της. Πρόκειται για μία από τις φίλες της, με την οποία είχαν έρθει κοντά τα τελευταία χρόνια. Οι δύο γυναίκες επισκέφτηκαν ένα καφενείο που αποτελούσε το στέκι τους και διασκέδασαν μαζί με την υπόλοιπη παρέα.

Η φίλη της 35χρονης δεν ήξερε ότι εκείνη γνώριζε την άτυχη Ιωάννα ούτε της είχε αναφέρει ποτέ ότι έχει σχέση με κάποιον άνδρα. Τόσο η συμπεριφορά όσο και η διάθεση της 35χρονης εκείνο το βράδυ δεν φανέρωναν ότι κάτι είχε συμβεί στη ζωή της ή ότι κάτι την προβλημάτιζε. Παράλληλα, η ίδια ανέφερε πως η 35χρονη κατηγορούμενη ήταν η χαρά της ζωής και πάντα ήταν στο πλευρό της όταν την χρειαζόταν. Οι δύο γυναίκες συναντιόντουσαν 2 με 3 φορές την εβδομάδα, όμως η 35χρονη δεν είχε σχολιάσει κάτι για την υπόθεση με το βιτριόλι απλά είχε κάνει μια αναφορά σε αυτό το θέμα.

Επιπρόσθετα, η ίδια πηγή δήλωσε ότι έχει πάθε σοκ με την πράξη της 35χρονης, καθώς δεν περίμενε ποτέ ότι θα ήταν ικανή να κάνει κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και της άρεσε πάντα να είναι περιποιημένη.

Δες το αποκλειστικό βίντεο:

Ο περίγυρος της 35χρονης κατηγορούμενης είναι συγκλονισμένος με την αποτρόπαια πράξη της.

Read More

And More