“O Λιβάνης μου έστειλε μήνυμα να κατεβάσω το στόρι της Μαριαλένας με το τραγούδι στο πάρτι της ένωσης”

Για τον καλό της φίλο Αλέξη Παππά και τον χαρακτήρα που έχει δείξει μέσα στο Survivor μίλησε η Άρτεμις Αστεριάδη στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”. Ωστόσο, το μοντέλο δεν έμεινε μόνο εκεί. Αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιβάνης επικοινώνησε μαζί της ζητώντας της να κατεβάσει ένα story στο οποίο αναφερόταν στη Μαριαλένα.

“Mε τον Αλέξη Παππά είμαστε φίλοι πάνω από δέκα χρόνια. Αυτό που βλέπω δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που ξέρω εγώ. Δε μπορώ να καταλάβω τι κόβεται, τι ράβετε, τι συναισθήματα μπορεί να έχει γιατί όταν αισθανόμαστε τον κίνδυνο μας βγαίνουν κάποια άλλα ένστικτα” είπε αρχικά η Άρτεμις Αστεριάδη.

“Το αγόρι της, τραγουδιστής.. Πω, πω το έχουν ταλαιπωρήσει το κορίτσι, είναι πολύ πονηροί εκεί στην παραγωγή του Survivor” ακούγεται να λέει στο επίμαχο story το μοντέλο και συνέχισε λέγοντας πως μετά από αυτό το story ο Γιώργος Λιβάνης της έστειλε μήνυμα.

“Ήμουν με τον άντρα μου και βλέπουμε Survivor και σχολιάζω για τη Μαριαλένα ότι η παραγωγή είναι πολύ πονηροί γιατί όντως, το κάνουν αυτό για να τα δει ο καλλιτέχνης, ο Λιβάνης που έχει ειπωθεί ότι έχουν κάποια σχέση και θίχτηκε προφανώς. Δε καταλαβαίνω γιατί, και μου έστειλε μήνυμα να το κατεβάσω γιατί δεν είναι σωστό για την κοπέλα και προφανώς δεν κατέβηκε γιατί δεν κατεβαίνει τίποτα από αυτά που ανεβαίνουν στα story μου” είπε.

“Σβήστο αγάπη μου αυτό. Δεν είναι ωραίο. Νομίζω. Ότι θες εσύ” έγραφε το μήνυμα του Γιώργου Λιβάνη το οποίο η Άρτεμις Αστεριάδη έδειξε στην κάμερα και συνέχισε λέγοντας, “¨Το πουλάνε πολύ αυτό. Τους συμφέρει όλους. Και ο Λιβάνης ακούστηκε από αυτό, ασχολούνται μαζί του γιατί γενικά δεν έχει κάτι να προσφέρει αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, τα θέατρα, δε γίνεται κάτι για να ακουστείς κάπως για τη δουλειά σου”.

Read More

And More