Survivor: “Ανακατώστρα” ο Τριαντάφυλλος – “Μαριαλένα γιατί έκανες ζήλιες στον Σάκη;”

Στα προηγούμενα επεισόδια του Survivor, η κόκκινη ομάδα είχε κερδίσει ένα πολύ ξεχωριστό έπαθλο όπου πήγε να διασκεδάσει σε ένα ξέφρενο 90’s party! Βέβαια, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είχε χαρεί και ιδιαίτερα και είχε κάνει ζήλιες στον Σάκη Κατσούλη. Στο αποψινό επεισόδιο, ο Τριαντάφυλλος… το θυμήθηκε και πήγε να ζητήσει τα ρέστα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάφυ ανέφερε στην παίκτρια της μπλε ομάδας πως τόσο εκείνος όσο και ο Σάκης είχαν χαρεί πολύ που κέρδισε το έπαθλο της επικοινωνίας και θα έβλεπε μηνύματα των φίλων της, κάτι που ωστόσο δεν κάνει η ίδια για εκείνους.

“Εμείς όταν κερδίζεις έπαθλο, χαιρόμαστε υπερβολικά. Εσύ τον “πατερούλη μου” που πήγαμε στην ντίσκο, γιατί έκανες σκηνικό στον Σάκη και πήγαμε και ήμασταν σκυνθρωποί; Εμείς χαιρόμαστε με τη χαρά σου και εσύ δεν χαίρεσαι με τη δική μας” τόνισε ο τραγουδιστής στην Μαριαλένα, η οποία αρνήθηκε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο…

 

“Ήταν άκυρος ο λόγος που τσακώθηκα με τον Σάκη. Είμαι πολύ χαρούμενη όταν κερδίζουν έπαθλα” ανέφερε στην κάμερα η Μαριαλένα.

Read More

And More