Survivor: Έκπληξη με τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση – Ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ένα διαφορετικό συμβούλιο του νησιού παρακολούθησαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι τηλεθεατές, αφού πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Μετά τη νίκη του Γιώργου Ασημακόπουλου στο αγώνισμα της ασυλίας, οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν οποιονδήποτε παίκτη ήθελαν, είτε αυτός βρίσκεται στους μπλε, είτε βρίσκεται στους κόκκινους.

Όπως κάθε φορά, έτσι και αυτή, ο νικητής του τοτέμ της ασυλίας ανακοινώνει ακόμα έναν υποψήφιο, ο οποίος θα τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Ένας – ένας οι παίκτες έριξαν την ψήφο τους στην κάλπη και έπειτα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που θα βγει στον “τάκο”. Γι’ ακόμα μια φορά, ο Τριαντάφυλλος βγήκε παμψηφεί. 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και έθεσε δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη. Η συγκεκριμένη απόφαση άφησε άναυδους τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. Από την άλλη, η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα και ύψωσε τον τόνο της φωνής της, υποστηρίζοντας ότι αυτή δεν είναι μια δίκαιη απόφαση.

Δες το βίντεο:

Read More

And More