Survivor: “Η Μαριαλένα ήταν πολύ πληγωμένη από κάποιες συμπεριφορές του Σάκη και δεν ήθελε να μπει στο παιχνίδι”

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor. Η γνωστή influencer αφού αποκάλυψε ότι κάνει παρέα με τη Σοφία Μαργαρίτη, μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι, αφού μέσα σε αυτό είχαν τσακωθεί, αναφέρθηκε στη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη.

Η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα της είχε μιλήσει για τη σχέση που είχε με τον Σάκη, αλλά και για το πόσο πληγωμένη ήταν από κάποιες συμπεριφορές του. Όσον αφορά στον Γιώργο Λιβανή η 25χρονη γυμνάστρια της είχε δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.

“Εγώ παίρνω την θέση των αγοριών γιατί η Μαριαλένα έλεγε ότι χώρισε με τον Σάκη με κακό τρόπο, γενικά δεν είχε μιλήσει καλά και της είχα πει ότι σίγουρα θα μπει ο Σάκης, ήθελα να την προετοιμάσω. Πίστευα ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει. Εκείνη δεν ήθελε να μπει ο Σάκης, ήταν πολύ πληγωμένη και μας είχε πει πολλές συμπεριφορές του που ήταν άσχημες, μου έβγαλε μια πικρία. Μου είχε μιλήσει για τον Γιώργο Λιβάνη και ήταν ενθουσιασμένη παρόλο που ήταν λίγο καιρό μαζί. Ήταν ερωτευμένη και ίσως γι’ αυτό την ενόχλησε όταν της είπα ότι νιώθω πως θα μπει ο Σάκης”,

Δες το βίντεο:

Read More

And More