«Αυτοψία» στη συγκλονιστικότερη υπόθεση του καλοκαιριού κάνει απόψε ο Αντώνης Σρόιτερ!

«Αυτοψία» στη συγκλονιστικότερη υπόθεση του καλοκαιριού κάνει απόψε ο Αντώνης Σρόιτερ! | tlife.gr

«Αυτοψία» στη πιο συγκλονιστική υπόθεση του καλοκαιριού! «Αυτοψία» στην υπόθεση που «πάγωσε» το πανελλήνιο. «Αυτοψία» στην υπόθεση που έκανε την καρδιά όλης της Ελλάδας να σταματήσει να χτυπά!

Ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει απόψε στη βραδινή ζώνη του Alpha και στρέφει την τηλεοπτική κάμερα πάνω από το Μάτι κι απ΄όλες τις τραγωδίες που εκτυλίχθηκαν εκεί τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, δυόμιση μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά που κόστισε τη ζωή σε 99 ανθρώπους και κατέστρεψε αμέτρητες περιουσίες, ο Αντώνης Σρόιτερ, με την κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία», βρίσκεται στο Μάτι, τον επίγειο παράδεισο που από τη μια στιγμή στην άλλη μετατράπηκε σε κόλαση.

Αναζητώντας τις ευθύνες για την εθνική τραγωδία, ο Αντώνης Σρόιτερ μιλά με ανθρώπους που επέζησαν αλλά έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Το «κατηγορώ» τους δριμύ για την πολιτεία, τον κακό συντονισμό και όλα τα κακώς κείμενα που δεν διορθώθηκαν ποτέ στο πέρασμα του χρόνου.

Μέσα από συναισθηματικά φορτισμένες συνεντεύξεις, η εκπομπή αναδεικνύει τα περίεργα παιχνίδια της μοίρας, παρουσιάζει ήρωες που έσωσαν συνανθρώπους τους μέσα στην πύρινη κόλαση αλλά και τη δύναμη της ελπίδας και της θέλησης. Μέσα στα αποκαϊδια των σπιτιών τους, οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους, και ονειρεύονται να ξανακάνουν το Μάτι όπως ήταν πριν.

«Αυτοψία»: Πρεμιέρα απόψε στις 24:00

 

 

READ more