Δώρα Χρυσικού – Νίκος Ψαρράς: Η ανακοίνωση για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τη λεκτική και σωματική βία που κατήγγειλε ότι βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη τη σεζόν 2008-09 στο θέατρο Αθηνών έχει προκαλέσει κύμα συζητήσεων.

Η ηθοποιός υποστήριξε στο «Πάμε Δανάη» ότι στην παράσταση «Closer» που συμπρωταγωνιστούσε με τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, ο γνωστός σκηνοθέτης την έβρισε και την κλώτσησε. Αντίθετα, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε ότι έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της. 

Ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού εξέδωσαν πριν από λίγο επίσημη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους, στην οποία επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τα γεγονότα.

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης Closer στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Δυστυχώς, ήμασταν μπροστά σε πολλά περιστατικά τα οποία ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση προς τη Ζέτα και τη συγχαίρουμε για το θάρρος της».

Η ανακοίνωση διαβάστηκε από τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό.

Read More

And More