Ελεονώρα Μελέτη: Αυτό είναι το… αναρχοαυτόνομο τρέιλερ της νέας της εκπομπής της. Ποιος θα της κάνει ποδαρικό;

Επαναστάτρια χωρίς αιτία; Μάλλον με αιτία θα έλεγα, μιας και η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται να κάνει την… επανάστασή της στη late night ζώνη του Alpha.

Από την επόμενη Τρίτη, η Ελεονώρα θα μας κλείνει τηλεοπτικό ραντεβού “Μετά τα μεσάνυχτα”, στο κανάλι της Κάντζας, κάθε Τρίτη, αλλά και Τετάρτη.

Λίγο πριν την πρεμιέρα ,λοιπόν, η παρουσιάστρια γύρισε το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής, όπου έχει έναν έντονο επαναστατικό χαρακτήρα (αναμφισβήτητα της ταιριάζει…) κι έντονες “αναρχοαυτόνομες” αποχρώσεις.

Άλλωστε, ποτέ η Ελεονώρα δεν θα μπορούσε να φορέσει ψηλοτάκουνες γόβες, τουαλέτα και να έχει… κότσο-μπανάνα, για να κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας.

Φορώντας ,λοιπόν, τα μαύρα της, το ζιβάγκο της και χτενισμένη με μία εντυπωσιακή κοτσίδα (ένα κλικ πιο κάτω από την κοτσίδα της… Λάρα Κροφτ), η Ελεονώρα “γκαζώνει” κι έρχεται στους δέκτες μας, στέλντοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα μέσα από το brand-new τρέιλερ.

Ποιό είναι το μήνυμα αυτό; Πως επιστρέφει στους δέκτες μας και… δεν θα της κλείσει κανείς το στόμα! Όσο για το ποιος θα της κάνει… ποδαρικό;

Απ ΄ότι έχει έχει γίνει γνωστό, ο παραολυμπιονίκης Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος μεταξύ άλλων, εννοείται πως θα μιλήσει και για το ατύχημα, που τον οδήγησε στο χαμό του ποδιού του.

 

Read More

And More