Ελεονώρα Μελέτη: «Περιμέναμε μία πιο ανθρώπινη αντίδραση από μία μάνα που κατηγορείται ότι σκότωσε τα παιδιά της»

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 6/7 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η Ελεονώρα Μελέτη, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, του έθεσε ένα ερώτημα, το οποίο πολλοί σκέφτονται αναφορικά με το θρίλερ της Πάτρας, που απασχολεί το Πανελλήνιο τους τελευταίους μήνες.

«Σαν μάνα θα σας ρωτήσω. Αν σε μια μάνα πας και πεις ότι τα παιδιά σου τα σκότωσαν, ενώ κατηγορείσαι, θα πεις “ποιος τα σκότωσε;”, δεν θα πεις “όχι δεν τα σκότωσαν, έχουν πεθάνει από φυσικά αίτια”. Αυτό είναι που θεωρώ εγείρει και την κοινή γνώμη, περιμέναμε μια πιο ανθρώπινη αντίδραση.

Έχεις μια μάνα που κατηγορείται ότι σκότωσε τα τρία της παιδιά και της λένε “ξέρετε κάτι τα σκότωσαν τα παιδιά σας”. Δεν θα ψάξεις να βρεις ποιος τα σκότωσε; Ποιο το όφελος; Εδώ έχουμε μία γυναίκα που λέει “όχι, δεν τα σκότωσαν, έχουν φύγει από φυσικά αίτια”», ρώτησε η παρουσιάστρια τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Στην ερώτηση αυτή ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι: «Εάν κατά το χρόνο που φαίνεται ότι σκοτώθηκαν, ήσασταν μόνη σας με το παιδί και δεν υπήρχε άλλος και αυτός ο ισχυρισμός ουσιαστικά με έμμεσο ή με άμεσο τρόπο φωτογράφιζε εσάς, και ξέρατε ότι δεν είχατε κάνει αυτή την πράξη, και εσείς την ίδια προσέγγισε θα είχατε ότι δεν τα σκότωσαν έχουν χάσει τη ζωή τους από φυσικά αίτια, τα οποία δεν έχετε μπορέσει ακόμη να μου αποκαλύψετε και απαιτώ να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας».

Read More

And More