Μάκης Πουνέντης: Η «Απόλυτη» του έδειξε την πόρτα της εξόδου; Αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε σχέση με την Ελένη!

Μάκης Πουνέντης: Η «Απόλυτη» του έδειξε την πόρτα της εξόδου; Αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε σχέση με την Ελένη! | tlife.gr

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την φήμη που κυκλοφορεί και θέλει τον Μάκη Πουνέντη να έχει… εξοστρακιστεί από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Όσο ο Μάκης δεν βγαίνει καθημερινά στον αέρα της «Ελένης», τόσο φουντώνουν τα τηλεοπτικά σενάρια, που θέλουν την «Απόλυτη» να βρίσκεται ένα βήμα πριν του δείξει την πόρτα της εξόδου, ή πως τον έχει καθίσει στο… «πάγκο», μέχρι να αποφασίσει για το πως ακριβώς θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Ο Μάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένος «Στη φωλιά των Κου-Κου» και εννοείται πως μίλησε για την Ελένη, για την πολυσυζητημένη, φετινή συνεργασία τους, ενώ δεν δίστασε και να ξεκαθαρίσει και για το αν τελικά μένει ή φεύγει από την καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Η συζήτηση δε ξεκίνησε με την αφοπλιστική ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου: «…Αφού είναι όλα τόσο τέλεια και περνάτε καταπληκτικά, για ποιον λόγο δεν εμφανίζεσαι τελευταία στην εκπομπή; Χθες γιατί δεν ήσουν; Γιατί δεν βγήκες στον αέρα», είπε η παρουσιάστρια και όσο να πεις «έστειλε» τον καλεσμένο της.

Παρόλα αυτά ο Μάκης δεν έχασε την ψυχραιμία του και της έδωσε την παρακάτω απάντηση: «…Εκεί ήμουν, απλά δεν βγήκα στον αέρα! Εγώ δεν έχω έναν ρόλο στην εκπομπή, όπως ο Θοδωρής και ο Τάσος. Συγκεκριμένα, χθες ήταν γυναικοπαρέα. Θα χωθώ εγώ στη γυναικοπαρέα να μιλήσω για ποιο πράγμα»; διευκρίνισε και έσπευσε να διευκρινήσει πως δεν τον πειράζει που δεν βρίσκεται συνεχώς στο πάνελ, καθώς η σχέση του με την παρουσιάστρια είναι προσωπική και όχι επαγγελματική, σε σημείο που; Το συμβόλαιό του λέει, ούτε που το έχει πιάσει στα χέρια του και δεν ξέρει καν που είναι!

Αυτά και τα όποια συμπεράσματα δικά σου λατρεμένη μου…

 

READ more