Μαρία Αντωνά: Το πρώτο βράδυ με τον Άρη Σοϊλέδη μετά τον τελικό του Survivor – «Ήταν σαν όνειρο»

Ο Άρης Σοϊλέδης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Survivor 2022 και φυσικά η Μαρία Αντωνά ήταν στο πλευρό του στον χθεσινό μεγάλο τελικό για να τον στηρίξει. 

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός δεν έκρυψε την απογοήτευσή της όταν άκουσε πως ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης.

Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε την Μαρία Αντωνά για το πρώτο βράδυ του Άρη Σοϊλέδη εκτός Survivor. 

 

«Ο Άρης κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν σαν όνειρο για μένα! Ειλικρινά νομίζω από τη σημερινή βραδιά και μετά από αυτούς τους επτά μήνες, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ και εγώ! Έχω να κοιμηθώ επτά μήνες κανονικό 8ωρο. Όλο αυτό που έζησα και κέντησαν αρκετοί έξω ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν ήταν εύκολο για μένα. Νομίζω είναι σαν να έχει διαγραφεί όλο αυτό, γιατί βλέποντας ξανά τον Άρη είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ τίποτα. Σαν να πάγωσε ο χρόνος! Σαν να μην υπήρξε ποτέ… Είμαι εδώ να τον αγκαλιάσω, να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να του πω ότι για πάντα θα είμαι δίπλα του» εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά.

 

Η Μαρία Αντωνά έδειξε στον αέρα της εκπομπής τα δώρα που της πήρε ο Άρης Σοϊλέδης από το Miami!

Read More

And More