Ο Γιώργος Λιβάνης αποκάλυψε σε ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες τα μηνύματα που του έστειλε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαρία Αντουλινάκη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Το Πρωινό” και έκανε αποκαλύψεις στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη! Η τηλεοπτική Αγορίτσα από τις “Άγριες Μέλισσες” βρέθηκε στο τελευταίο γύρισμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night show” και συνομίλησε με τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος ήταν ένας από τους καλεσμένους.

Η Μαρία Αντουλινάκη δεν κρατήθηκε και ρώτησε τον Γιώργο Λιβάνη τι συμβαίνει με εκείνον και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο τραγουδιστής απάντησε: “Εγώ είπα στον Λιβάνη “συγγνώμη δεν σε ήξερα από πριν, σε έμαθα τώρα από τα γεγονότα”. Του λέω θέλω να μου πεις δύο πράγματα: “Αν έλαβες το μήνυμα που σου έστειλε η Χριστίνα Κεφαλά και τι μηνύματα λαμβάνεις από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη”.

Μου είπε ότι μέχρι στιγμής δεχόταν αγκαλίτσες, φιλάκια και αγάπες από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά από τη Χριστίνα Κεφαλά και μετά δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα. Στα μηνύματα της Χριστίνας Κεφαλά δεν απάντησε ποτέ και έτσι δεν έμαθε ποτέ το μήνυμα. Δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία και μετά να ακούσει απ’ όλα τα κανάλια τι έλεγε το μήνυμα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More