Οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ για την τρομοκρατική επίθεση: «Δεν φιμωνόμαστε και δεν πτοούμαστε από καμία απειλή»

Οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ για την τρομοκρατική επίθεση:  «Δεν φιμωνόμαστε και δεν πτοούμαστε από καμία απειλή» | tlife.gr

Μετά την τρομοκρατική επίθεση τα ξημερώματα με εκρητκτικό μηχανισμό στο κτίριο του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο οι εργαζόμενοι του ομίλου εξέδωσαν ανακοίνωση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν πτοούνται αλλά και πως περιμένου από την πολιτεία να φέρει τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης

Διάβασε την ανακοίνωση των εργαζομένων του ΣΚΑΪ

Σήμερα, ο όμιλος ΣΚΑΪ δέχθηκε μια άνανδρη τρομοκρατική επίθεση, με εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στις εγκαταστάσεις του. Ό,τι κι αν είχαν στο μυαλό τους οι εμπνευστές της επίθεσης έμεινε ευτυχώς μόνο στις υλικές ζημιές. Όλοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο κτήριο, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, το εγκατέλειψαν έγκαιρα και με ασφάλεια.

Όπως έχουμε αποδείξει εδώ και δεκαετίες, οι εργαζόμενοι του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ δεν φιμωνόμαστε και δεν πτοούμαστε από καμία απειλή, όποια μορφή κι αν έχει. Ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει να επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα την δημοσιογραφική του αποστολή.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΚΑΪ στοχοποιείται.  Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν από πολλαπλά κέντρα και με διαφορετικές κάθε φορά επιδιώξεις, δίχως να κάμπτει ούτε κατ’ ελάχιστον τον επαγγελματισμό των 500 εργαζομένων του ομίλου.

Αναμένουμε από την ελληνική Πολιτεία να εξιχνιάσει άμεσα το τρομοκρατικό χτύπημα και να  φέρει τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης.  Όλοι οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι τους ΣΚΑΪ δεσμευόμαστε απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες μας ότι θα συνεχίσουμε την μάχη για την ενημέρωση, την πολυφωνία και τη δημοκρατία.

READ more