Ριφιφί στο Ψυχικό: “Ήταν η πρώτη που το ανακάλυψε, ήταν μεγάλο το σοκ” – Αποκαλυπτική μαρτυρία για ένα από τα θύματα

Μια αποκλειστική μαρτυρία για το ριφιφί στο Ψυχικό εξασφάλισε το T-Live, το πρωί της Παρασκευής.

Όπως λέει ο μάρτυρας στην εκπομπή του Alpha, το ένα θύμα ήταν πελάτισσα της συζύγου του 58χρονου κατηγορουμένου, πριν από  τρία χρόνια, ωστόσο δεν είχαν κάποια περαιτέρω επαφή ούτε με τη σύζυγο, ούτε με τον φερόμενο ως δράστη. «Δεν είχαν κάποια συζήτηση περί θυρίδων και περί κοσμημάτων» σημειώνει ο μάρτυρας στο T-live. (Δες εδώ τι υποστηρίζει, συντετριμμένη, η σύζυγος του 58χρονου)

Πώς αντιλήφθηκε ότι έλειπαν από τη θυρίδα τα πράγματα της; «Ήταν εκεί. Την ημέρα που πήγε στην τράπεζα για να πάρει και να βάλει μερικά πράγματα, είδε ότι ήταν άδεια η θυρίδα της. Εκείνη ήταν η πρώτη που το ανακάλυψε. Ήταν μεγάλο το σοκ. Ένιωσε πως αυτό που συνέβη ήταν σαν βιασμός. Πάρα πολύ άσχημο» αναφέρει ο μάρτυρας και συμπληρώνει, αναφορικά με το πότε πληροφορήθηκε ότι συνελήφθη ο συγκεκριμένος άνθρωπος: «Τη φώναξαν στη ΓΑΔΑ για να κάνει επιβεβαίωση αν τον γνωρίζει. Έδωσε μία επιπλέον κατάθεση. Είπε ότι τον γνωρίζει και δεν έχει ουδεμία σχέση με το άτομο αυτό. Στη δική της θυρίδα βρέθηκε το DNA, βρέθηκε ο ιδρώτας του».

Δες όλη τη μαρτυρία στο βίντεο:

Στο T-live μίλησε και ο δικηγόρος του 58χρονου, Βασίλης Σερεμέτης.

Όπως ανέφερε, θα διορίσουν τεχνικό σύμβουλο πραγματογνώμονα, που θα αναλάβει να ελέγξει όλη τη διαδικασία της λήψης βιολογικού υλικού, ταυτοποίησής του και των συμπερασμάτων που υπάρχουν στη δικογραφία.

Read More

And More