Στο T-live

Ριφιφί στο Ψυχικό: “Πιστεύω στην αθωότητα του άντρα μου και θα δείτε ότι έχω δίκιο” – Συντετριμμένη η γνωστή αισθητικός

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί η υπόθεση του ριφιφί της τράπεζας στο Ψυχικό.

Ο 58χρονος που έχει συλληφθεί και κατηγορείται, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή και αυτό θα παραδεχτεί και στον ανακριτή, στον οποίο απολογείται σήμερα. Οι Αρχές πιστεύουν πως ο σύζυγος γνωστής αισθητικού είναι ο άνθρωπος που διέρρηξε τις τέσσερις θυρίδες στην τράπεζα του Ψυχικού.

Συντετριμμένη και με λυγμούς, η γνωστή αισθητικός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live, υποστηρίζοντας ότι o άντρας της είναι αθώος.

«Δεν μου έλεγαν πώς συνελήφθη ο σύζυγός μου. Στις 19.30 πήγε να πάρει γιαούρτια και δε γύρισε ποτέ. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να λέω τι έγινε, ούτε πώς έγινε. Χρειάζομαι τη στήριξη του κόσμου. Θέλω να καταλάβετε και να σεβαστείτε την υπόθεση. Δεν έμαθα για τη σύλληψη. Είχα GPS στο αυτοκίνητο γιατί εξαφανίστηκε το αυτοκίνητο και ο άντρας μου, κάτι σαν απαγωγή. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ.

Επειδή όλη μέρα δεν ήξερα τι συμβαίνει βασικά, νόμιζα ότι έπαθε ατύχημα και τρελαθήκαμε όλοι στην οικογένεια. Δεν είμαι σε φάση να αναλύσω όλο αυτό το πράγμα και δε μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας. Και πρέπει να προστατέψω και τα παιδιά μου, γιατί ακούγονται τόσο άσχημα πράγματα. Πιστεύω στην αθωότητα του άντρα μου και θα δείτε ότι έχω δίκιο. Έχουν αναλάβει οι δικηγόροι και δε μπορώ να πω τίποτα άλλο» ανέφερε και σημείωσε ότι πήγε στη ΓΑΔΑ, επειδή την κάλεσαν.

«Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να κάνει αυτό το πράγμα; Δεν γίνεται. Δεν γίνεται. Και δεν έχουν και στοιχεία. Εννοείται ότι δεν πίστεψα στιγμή τον λόγο που κατηγορείται ο σύζυγός μου. Θέλω τη στήριξη του κόσμου και την στήριξη των καναλιών» κατέληξε.

Read More

And More