Σε ρυθμούς Μουντιάλ από αύριο κι ο ΑΝΤ1!

Σε ρυθμούς Μουντιάλ από αύριο κι ο ΑΝΤ1! | tlife.gr

Σε ρυθμούς Μουντιάλ κινείται από αύριο ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου εννοείται πως δίνει το παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, το οποίο σαφέστατα και είναι το κορυφαίο event του καλοκαιριού!

«Super Μουντιάλ» είναι ο τίτλος της εκπομπής που θα βγαίνει στον αέρα από αυτό το Σαββατοκύριακο στις 12.00 το μεσημέρι, με παρουσιαστές τους Μιχάλη Τσώχο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο του ΑΝΤ1…

«…Με αφορμή την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, που φιλοξενείται φέτος στη Ρωσία, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει τη νέα αθλητική εκπομπή «Super Μουντιάλ», που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 12.00. Με παρουσιαστές τον Μιχάλη Τσώχο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, πλαισιωμένους από τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, καθώς και ειδικούς σχολιαστές, ο ΑΝΤ1 μας βάζει σε ρυθμούς Μουντιάλ. Για έναν ολόκληρο μήνα, θα μεταδίδει ζωντανά, κάθε Σάββατο και Κυριακή, όλες τις εξελίξεις της παγκόσμιας γιορτής του ποδοσφαίρου.
Οι αστέρες του Μουντιάλ, τα παρασκήνια, η δράση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι στον ΑΝΤ1 και στο «Super Μουντιάλ»! Κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 16 Ιουνίου έως και τις 15 Ιουλίου, στις 12.00 το μεσημέρι…»

READ more