«Τι λέει» η πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη;

«Τι λέει» η πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη; | tlife.gr

Ελένη Τσολάκη! Επιτέλους το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και χρίστηκε και πάλι κεντρικιά σε live, ψυχαγωγικό πρόγραμμα! Και η αλήθεια είναι πως ούτε και η ίδια το πίστευε σήμερα, όταν βγήκε στον αέρα του Alpha!

Ναι, σας τ ΄ορκίζομαι, δεν το πίστευε ότι έφτασε ξανά το πλήρωμα του χρόνου, για να νιώσει μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές, όπως παλιά. Γιατί όταν θες να είσαι κεντρικιά με τα… όλα σου, τι να την κάνεις την παρουσίαση ενός ταπεινού τηλεπαιχνιδιού;

Θες το δικό σου λαμπερό πλατό, το δικό σου καναπέ, την δική πολυθρόνα, τους δικούς σου συνεργάτες να σε αποθεώνουν. Κάτι που δεν κάνουν όσοι συμμετέχουν σε τηλε-παιχνίδια, οπότε δεν μας είναι και τόσο χρήσιμοι και το κυριότερο; Δεν χαρίζουν στη κεντρικιά τη χαρά του να νιώσει η… «ΑΠΟΛΥΤΗ»!

Αν και «ΑΠΟΛΥΤΗ» είναι μόνο μία, παρά τα λάθη της και την κούρασή της, – γιατί μεταξύ μας, μας έχει βαρεθεί -, κι αυτή δεν είναι άλλη, από την Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για το πως ξεκίνησε η εκπομπή; Μα φυσικά με χορό, γιατί μην ξεχνάς λατρεμένη, ότι το τσιφτετέλι καθιέρωσε την Ελένη Τσολάκη στον αέρα του Alpha και καλό είναι κανείς να μην ξεχνά τις στιγμές που του απογείωσαν την καριέρα.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή; Κανείς δεν είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα μαζί της. Και για να ακριβολώ, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα κι αυτή η ίδια… συγκίνηση, στη μετά τσιφτετέλι εποχή! Anyway…

Το «Τι λέει» ,λοιπόν, τράβηξε αυλαία σε ένα πλατό που προσωπικά μου θύμισε απίστευτα «Δέστε τους», σε ότι έχει να κάνει με τη λογική και το στήσιμο, με τους καναπέδες να δεσπόζουν στο χώρο και όλοι να κάθονται γύρω-γύρω και να κουβεντιάζουν.

Η παρουσιάστρια έκανε την είσοδό της με το τραγούδι «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα», κάτι που ήθελε να μας το γράψει και στο μαυροπίνακα (σε περίπτωση που δεν το είχαμε καταλάβει…), με απίστευτο άγχος και κινδυνεύοντας προς στιγμή να κάνει ορθογραφικό λάθος! Κάτι η συγκίνηση, κάτι το άγχος, κάτι τα λόγια του παπά…

Κάπου εκεί ήταν και η στιγμή, που η Ελένη θέλησε να μας πει την πρώτη της «καλησπέρα»:

«…Ξεκίνησε ,λοιπόν, το «Τι λέει». Και εδώ θα είμαστε μια ζεστή, όμορφη παρέα. Θα είμαστε εδώ καθημερινά με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Πρέπει να ομολογήσω ότι έχω τεράστιο άγχος. Τόσο άγχος είχα να νιώσω από τη 3η Λυκείου που έδινα εξετάσεις. Όμως, εδώ δεν είναι εξετάσεις. Εδώ είμαστε μια παρέα. Μια γλυκιά, αληθινή παρέα…».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης, η οποία στη συνέχεια έσπευσε να φωνάξει κοντά της τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Δημήτρη Μακαλιά και τη Τζένη Μελιτά, η οποία και θα είναι η φετινή τηλεοπτική της παρέα. Κι αφού έγιναν τα πατροπαράδοτα, διαδικαστικά, οι χαρές, οι αγκαλιές και τα πανηγύρια, ξεκίνησαν να παίζουν και τα πρώτα βίντεο της εκπομπής.

Βίντεο όπου στο μεγαλύτερο βαθμό τους είχαν να κάνουν με αποσπάσματα από το Internet, με φωτογραφίες και «ταινιούλες» από τα ¨social-media, αλλά και βίντεο αναπαραγωγής προγράμματος, με όλα όσα είχαμε δει σήμερα από το πρωί τόσο στον Alpha, όσο και σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια.

Εννοείται δε, πως αμέσως μετά υπήρχε σχολιασμός και κουβεντούλα στο πλατό. Και επειδή φαντάζομαι πως στο μεγαλύτερο κομμάτι της η εκπομπή αυτή φέτος θα σταθεί στο σχολιασμό και στην ατάκα, πρέπει να επισημάνω, πως θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να υπάρξει χημεία και για να μπορεί να βγει προς τα έξω ένα αβασάνιστο, φιλικό, ζεστό κλίμα.

Πρέπει να υπάρξει δουλειά, για να τα καταφέρουν και οι τέσσερις να γίνουν παρέα και να μας πείσουν γι ΄αυτό, έτσι ώστε στη συνέχεια να γίνουν η αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια!

 

READ more