Τηλεθέαση: Κυριαρχούν οι Άγριες Μέλισσες και …”τσιμπούν” κάθε αντίπαλο – Πως πήγαν τα realities

Οι Άγριες Μέλισσες κυριαρχούν στην prime time και “τσιμπάνε”, όποιον βρεθεί απέναντι τους. Το κοινό παρακολουθεί φανατικά τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Ant1. Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές και οι ανατροπές  κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Το βράδυ της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου οι “Άγριες Μέλισσες” σημείωσαν μέσο όρο 26,7% στο δυναμικό κοινό με υψηλότερο τέταρτο 29.9% και στο σύνολο 27,8%, ενώ σε τέταρτο έφτασαν 30,9%, σύμφωνα με τα μη καθαρά νούμερα.  

To reality του Alpha, “The Bachelor”, με την ξαφνική αποχώρηση μετά το διπλό ραντεβού του Παναγιώτη Βασιλάκου, αλλά και με την εξομολόγηση της Αντζελίνας, κατέγραψε μέσο όρο 15,4% στο δυναμικό κοινό και 11,8% στο σύνολο. Το Big Brother, μετά τον άγριο καυγά της Σοφίας Δανέζη με την Άννα Μαρία και την Ραμόνα, συγκέντρωσε 18,2% και 16,5% αντίστοιχα. 

Στην Late night ζώνη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο “The 2night Show” τον FY, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και την Γιάννα Τερζή. Η εκπομπή σημείωσε 15,3% στο δυναμικό κοινό και 15,4% στο γενικό σύνολο. 

Read More

And More