Τζώνη Καλημέρης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την μικρή Έιντα – Φωτογραφίες

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης μπορεί να επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις και για την κόρη τους, Έιντα. Το πρώην ζευγάρι μπορεί να χώρισε μετά από έξι χρόνια σχέσης, ωστόσο έχουν καταφέρει όμως να παραμείνουν οικογένεια για την μικρή τους, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Τζώνη Καλημέρη στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την κόρη του, Έιντα ενώ απολάμβαναν τον περίπατό τους. Οι δυο τους πιασμένοι χέρι-χέρι πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί, ενώ όπως θα δεις και οι δύο ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Δες τα στιγμιότυπα:

Να θυμίσουμε πως Τζώνη Καλημέρης βρισκόταν στο πλευρό της Χριστίνας Κοντοβά καθ’ όλη τη διάρκεια της υιοθεσίας και ταξίδεψε αρκετές φορές μαζί της στην Ουγκάντα προκειμένου να περάσουν χρόνο προσαρμογής με τη μικρή.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης για τη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα παιδιά ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και πραγματικά τη θαυμάζω απεριόριστα γι’ αυτό που έκανε. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή παρά μόνο να σταθώ όσο μπορώ περισσότερο», είχε πει ο Τζώνη Καλημέρης για τη Χριστίνα Κοντοβά όταν βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More