Μενεγάκη – Ματέο – Λάτσιος: Γεύμα για τρεις;

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Ελένη Μενεγάκη πήγε για φαγητό με τον Ματέο Παντζόπουλο και τον Γιάννη Λάτσιο. Μαζί τους πήραν και τα παιδιά της Ελένης και του Γιάννη.

Σαν μία χαρούμενη παρέα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, την περασμένη Κυριακή όταν η παρουσιάστρια και ο Ματέο βρέθηκαν σε λούνα παρκ της Κηφισίας, μαζί τους ήταν και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1. Η ωραία Ελένη θέλει να διατηρήσει φιλικές σχέσεις με τον πρώην άντρα της. Επομένως, το να γνωρίσει το νυν σύντροφό της, δεν ήταν καθόλου κακή ιδέα. Μπορεί ο Ματέο με τον Γιάννη να μην γίνουν ποτέ ”κολλητοί” ωστόσο είναι σημαντικό να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να γευματίσουν και οι τρεις μαζί στη ταβέρνα του ”Βλάχου” στη Πεντέλη. Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία, όπου σύμφωνα με το Ciao, φαίνονται να περπατούν και οι τρεις μαζί.

Στην ταβέρνα έφτασαν περίπου λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Η ατμόσφαιρα μεταξύ τους, ήταν ιδιαίτερα φιλική. Συζητούσαν και παρά την αρχική αμηχανία, έδειχναν να περνούν καλά.

Read More

And More