Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στο κοσμηματοπωλείο!

Την προηγούμενη Κυριακή κυκλοφόρησε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος επισκέφθηκαν γνωστό κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι. Και τότε ξεκίνησαν τα σενάρια για την επίσκεψή τους. Άλλοι είπαν πως το ζευγάρι πήγε εκεί για να διαλέξει βέρες. Άλλοι πως πήγαν για να αγοράσει ο Ματέο μονόπετρο στην Ελένη. Τελικά τι ισχύει;

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΗΕLLO! η Ελένη και ο Ματεό επισκέφθηκαν το γνωστό κοσμηματοπωλείο Serkos για να αγοράσουν δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γιορτές έρχονται και έχουν μάθει και οι δύο να προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους στους ανθρώπους που τους στηρίζουν.

Το ζευγάρι μοιράζεται πλέον τις υποχρεώσεις αλλά και τις χαρές της καθημερινότητας. ”Ο Μάκης είναι υπέροχος άνθρωπος. Αγαπά πολύ την Ελένη και διατηρεί άριστες σχέσεις με τα παιδιά της, τα οποία λατρεύει. Ο Μάκης βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε ανάγκη της Ελένης Μενεγάκη. Είναι πια οικογένεια”, δηλώνει άνθρωπος που τους ζει από κοντά στο περιοδικό HELLO!

H Eλένη και ο Ματέο φιλάνει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Λίγες μέρες πριν, η παρουσιάστρια διοργάνωσε ένα πάρτι για τον γιο της Άγγελο, στον Ιππικό Όμιλο. Ένα πάρτι εντυπωσιακό με αρκετούς καλεσμένους από το περιβάλλον της Ελένης και του Γιάννη Λάτσιου όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, οι φίλοι των παιδιών κ.ά.

Την προηγούμενη Πέμπτη ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! συνέλαβε το ζευγάρι την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο μετά από το δείπνο τους στο γιαπωνέζικο εστιατόριο Coo. Στο ίδιο μέρος δειπνούσε και ο Αντώνης Σρόιτερ με την παρέα του.

Πλέον η Ελένη και ο Ματέο, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κυκλοφορύν έξω όπως κάθε ερωτευμένο ζευγάρι.

Read More

And More