Μικαέλα Φωτιάδη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model, η Μικαέλα Φωτιάδη έχει επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητά της και κοντά στην οικογένειά της. Η ξανθιά καλλονή είναι συνέχεια μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Μπορμπόκη, και τον γιο τους, προσπαθώντας να αναπληρώσει τον χρόνο που έχασα μακριά τους.

Το πρωί της Τετάρτης, η ίδια παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την έξοδό της από το reality μόδας του STAR, ζητώντας δημόσια “συγγνώμη” από την Άννα Αμανατίδου, ενώ λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό της πρίγκιπα.

«Ευχαριστώ τον Θεό που βρήκα τον γιο μου υγιέστατο. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μπορμπόκη που βρήκα τον γιο μας ευτυχισμένο. Ευχαριστώ τη γιαγιά Μπορμπόκη που βρήκα τον γιο μας μεγαλωμένο (μάλλον έτρωγε το φαγάκι του) Ευχαριστώ όλη την οικογένεια για όλη την αγάπη που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά στον μικρό μας πρίγκιπα. Θεέ μου ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δες την ανάρτησή της:

Ευχαριστώ τον Θεό που βρήκα τον γιό μου υγιέστατο. Ευχαριστώ τον @borbokis που βρήκα τον γιο μας ευτυχισμένο. Ευχαριστώ την Γιαγιά Μπορμπόκη που βρήκα τον γιο μου μεγαλωμένο. (μάλλον έτρωγε το φαγάκι του😝) Ευχαριστώ όλη την οικογένεια για ολη την αγάπη που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά στον μικρό μας πρίγκιπα..!! Θέε μου ευχαριστώ 🙏🏼 #Ευγνώμων

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mikaela Eleni Fotiadis (@i.am.mamamika) στις

Read More

And More