Μικρή Μαρκέλλα: Μπορεί να είναι μπλεγμένη σε σεξουαλική εκμετάλλευση και άλλων παιδιών η “κοκκινομάλλα”

Από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της φαίνεται να προκύπτει ότι η ανήλικη Μαρκέλλα έγινε αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης από την 33χρονη. Στο πλαίσιο αυτό οι εισαγγελικές Αρχές δεν αποκλείουν να κρύβεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα, ενδεχομένως για να διακινήσει πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής μαθήτριας, η απαγωγέας της την είχε μακιγιάρει και την φωτογράφιζε. Φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής αλλά η αστυνομία επεξεργάζεται το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της προκειμένου να διερευνήσει αυτή την πτυχή.

Όπως ανέφεραν πηγές των διωκτικών αρχών, η κατηγορούμενη στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος ηλεκτρονική συσκευή που είχε πάνω της, πιθανότατα για να καταστρέψει, στοιχεία που μπορεί να επιβαρύνουν τη θέση της.

Κατά την πολύωρη προανακριτική της κατάθεση οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ομολόγησε τις πράξεις που της καταλογίζονται. Όπως έγινε γνωστό, δήλωσε άνεργη και παραδέχθηκε ότι εκδίδεται περιστασιακά, ενώ στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι της στην Καλαμαριά -όπου φαίνεται να κρατούσε σε ομηρεία το 10χρονο κορίτσι- βρέθηκαν σεξουαλικά βοηθήματα.

Πηγή: Newsit

Read More

And More