Ε. Μουτάφη – Τ. Τρύπη: Η συνεργασία έκπληξη και τα εντυπωσιακά κουστούμια για τη νέα τους παράσταση!

Μια ξεχωριστή συνεργασία σε ένα πολλά υποσχόμενο project που αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο στο θέατρο Badminton ετοιμάζουν η Τάνια Τρύπη με την Ελισάβετ Μουτάφη. Οι δυο γνωστές ηθοποιοί θα συνεργαστούν επί σκηνής με τους Αντώνη Λουδάρο, Μέμο Μπεγνή, Γιώργο Καπουτζίδη, Μιχάλη Μαρίνο και πολλούς ακόμη.
Τιμώντας την Αθηναϊκή Επιθεώρηση, το σπουδαίο αυτό κεφάλαιο του ελληνικού θεάτρου, παρουσιάζει ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας μέσα από την πορεία της επιθεώρησης.

/

Στην παράσταση “Θα σε πάρω να φύγουμε” θα συμμετέχει ένας 35μελής θίασος από ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές – η “dream team” του ελληνικού μουσικού θεάτρου – ζωντανεύει τις περιπέτειες, τα σουξέ και τους έρωτες της «Κυρίας Επιθεώρησης» σε σκηνοθεσία και χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού.
Τα κείμενα και οι νέοι στίχοι είναι του Άγγελου Πυριόχου, ενώ για τη μουσική και τις νέες συνθέσεις υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος διευθύνει και την Ορχήστρα, όπως έκανε για πολλές δεκαετίες στην ιστορία του είδους. Το εντυπωσιακό σκηνικό περιβάλλον υπογράφει η Εύα Νάθενα, η οποία επιπλέον σχεδιάζει πάνω από 300, αντιπροσωπευτικά της εποχής, λαμπερά κοστούμια.

/

Μια πρώτη γεύση από το τι θα δούμε στην παράσταση, πήραμε και από τον τελικό του “Dancing with the stars 3“ με το μικρό απόσπασμα και τα εντυπωσιακά κουστούμια των πρωταγωνιστών που εμφανίστηκαν στη σκηνή.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

Read More

And More