Έλληνας βγαίνει πρώτος σε διαγωνισμό μίμησης του Elvis Presley!

Έλληνας βγαίνει πρώτος σε διαγωνισμό μίμησης του Elvis Presley! | tlife.gr

Πόσο σωστός ήταν αυτός που είπε πως ο καθένας μας έχει τις ευκαιρίες στη ζωή του για να καταφέρει κάτι καλύτερο και κάτι σπουδαιότερο αρκεί να μπορέσει να τις αναγνωρίσει και να τις εκμεταλλευτεί;

Κακά τα ψέματα όσοι έχουν το μικρόβιο του τραγουδιού το δείχνουν από μικροί που ονειρευόνται πως μια μέρα θα βρεθούνε πάνω σε μια σκηνή με χιλιάδες κόσμου να τους χειροκροτούν. Εδώ όμως τα πράγματα προχωρούν πέρα από ένα παιδικό όνειρο.

Γιατί όταν ο Mario σιγομουρμούριζε ένα σκοπό κι όταν τραγουδούσε όλοι μαγεύονταν κι έλεγαν: «Αυτό το παιδί μια μέρα κάτι θα καταφέρει». Το όλο σκηνικό γινόταν ακόμη πιο πειστικό όταν συνδύαζε και το χορό.

Κι όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον δύσκολο. Στη Γερμανία , με τις όποιες απαιτήσεις της ζωής εκεί, ένα μικρό Ελληνόπουλο με καταγωγή από ένα χωριό της Καβάλας και με λατρεία στον Elvis Presley αρχίζει να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Δειλά μεν, σταθερά δε. Ψάχνεται , βελτιώνεται και αναζητεί εκείνες τις στιγμές που πρέπει να αρπάξει από τα μαλλιά για να αναδειχθεί. Έτσι φτάνουμε στο σήμερα.

2007 και στο Blackpool της Αγγλίας ο νεαρός Mario Muller με το καλλιτεχνικό προσωνύμιο Aron King έρχεται μέσα στους καλύτερους 20 μίμους του Elvis Presley στην Ευρώπη. Τότε ήταν μόλις είκοσι χρονών.

Το όνομά του αρχίζει και συζητιέται στους ανθρώπους που λατρεύουν τον Elvis Presley και το είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύει.

2009 ο Aron King έρχεται πρώτος στο διαγωνισμό στο Ludenscheid Platz. Πρώτος ανάμεσα σε πιο έμπειρους καλλιτέχνες. Ο κόσμος δε σταματάει να χειροκροτεί. Είναι ενθουσιασμένος τόσο πολύ που οι προτάσεις για εμφανίσεις σε διάφορες σκηνές έρχονται η μια μετά την άλλη.

3-10-10 Ο Aron King για ακόμη μια φορά μάγεψε όχι μόνο το κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή. Συμμετοχές υπήρξαν από όλο τον κόσμο. Ξαναβγαίνει πρώτος και ξανά προκαλεί ενθουσιασμό στο κοινό που μαγεύεται από αυτή τη βαθιά και αισθησιακή φωνή του. Γιατί μπορεί ο Aron King να μιμείται τον Elvis, αλλά το μέλλον αλλά είναι πολύ πιθανό μια μέρα να τον ακούσουμε σε δικά του τραγούδια.

Δες βίντεο από εμφανίσεις του

Σου αρέσει;

READ more