Ν. Ράλλη: Δεν αγχώθηκα καθόλου όταν έμαθα ότι θα είναι απέναντι… η Μενεγάκη!

Η Νικολέττα Ράλλη σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Πρώτο Θέμα”, μίλησε για τη χρονιά που άφησε πίσω της, την παρουσίαση του ”Made in Star” και το πώς προέκυψε η πρόταση, την Ελένη Μενεγάκη και τις σέξι φωτογραφίσεις που έχει κάνει. Σχετικά με τη σχέση της με τα media και τον τρόπο με τον οποίο τις φέρονται, η ίδια δήλωσε ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του και το μόνο που έχει να πει είναι ότι ο πιο σωστός κριτής είναι ο εύστοχος!

Για το αν ήταν κατάλληλη στιγμή φέτος να παρουσίασει δική της εκπομπή και αν ήταν κάτι που τη φθείρει ψυχολογικά ή το διασκεδάζει
”Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχει κατάλληλη ή συγκεκριμένη στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι στη ζωή σου. Η πρόταση ήταν πολύ δελεαστική και φυσικά είπα αμέσως το ναι. Η παρουσίαση είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και ό,τι έχω κάνει μέχρι στιγμής επαγγελματικά, φρόντιζα να το διασκεδάζω. Οπότε το διασκεδάζω!”

Για την πρόταση από το STAR
”Το αν είχαν ακουστεί άλλα ονόματα είναι κάτι που δεν το γνώριζα γιατί μέχρι τότε δεν με απασχολούσε. Δεν ξεφύλλιζα εφημερίδες κοιτάζοντας τις μεταγραφές του χειμώνα στα τηλεοπτικά. Τώρα όσον αφορά στην πρόταση του STAR, ήρθε ένα ωραίο, ζεστό μεσημέρι του Αυγούστου. Με είχε καλέσει ο κύριος Μαλέλης στο γραφείο του, τον είδα πολύ αποφασισμένο, μου το μετέδωσε και στην ουσία μέσα σε 10 λεπτά είπα το ναι.”

Όταν ανακοινώθηκε η αλλαγή ζώνης για την Ελένη Μενεγάκη…
”Δεν θα σου πω ψέματα, δεν αγχώθηκα καθόλου… Ήμουν τόσο χαρούμενη με την καινούργια μας εκπομπή, που το μόνο που αμς ενδιέφερε και μας απασχολούσε ήταν το στήσιμό της. Η εκπομπή μας από την πρεμιέρα της μέχρι και σήμερα εξελίσσεται διαρκώς, οπότε προσπαθούμε και εν μέρει το καταφέρνουμε, να την προσαρμόζουμε στα ”θέλω” και τις ”απαιτήσεις” του κοινού μας.”

Σχετικά με τις σέξι φωτογραφίσεις της…
”Δεν δήλωσα ότι μετάνιωσα. Ποτέ δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου, απλώς όταν το ξανασκέφτηκα, πιο ώριμη πλέον, ίσως και να ήταν περιττό.”

Read More

And More