Νέο ξέσπασμα από την μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη: “Δεν περίμενα απ΄την κόρη μου τέτοιο θέατρο”

Σε ένα νέο ξέσπασμα προχώρησε μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Η μητέρα της νεαρής παίκτριας του Survivor έχει πολλές φορές εκφράσει την αντίθεσή της με τα όσα προβάλλονται στο ριάλιτι επιβίωσης σχετικά με την κόρη της και τη σχέση που φαίνεται να έχει αναπτύξει με τον Σάκη Κατσούλη.

Συγκεκριμένα. η μητέρα της Μαριαλένας έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν συμφωνεί με το ενδεχόμενο η κόρη της να τα ξαναβρεί με τον πρώην σύντροφό της ενώ πολλές είναι και οι φορές που έχει υποστηρίξει πως όλα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο της παραγωγής σε βάρος της κόρης της χάρην της τηλεθέασης.

Αυτή τη φορά ωστόσο, μετά και την προβολή του επεισοδίου στο οποίο είδαμε την Μαριαλένα να δέχεται ένα δώρο από τον Σάκη Κατσούλη και μετά να απολαμβάνει μαζί του το ηλιοβασίλεμα, η κυρία Γεωργία έδειξε να απογοητεύεται.

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η μητέρα της Μαριαλένας ανέφερε: “Από τον Σάκη το περίμενα ότι θα παίξει αυτό το θέατρο. Από την κόρη μου όχι. Περιμένω να βγει και να μας τα πει”.

Read More

And More