Νότης Σφακιανάκης: Αναβάλλεται η εκδίκαση της υπόθεσης του – Η επίσημη ανακοίνωση

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Νότης Σφακιανάκης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, μετά τη σύλληψή του σε τυχαίο έλεγχο της τροχαίας το βράδυ της Κυριακής στα νότια προάστια. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση στον τραγουδιστή.

Πριν λίγο γνωστοποιήθηκε από το γραφείο του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ότι η εκδίκαση της υπόθεσης αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Αναλυτικότερα, το δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Το δικηγορικό μας γραφείο ενημερώνει ότι πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως, την οποίαν είχε ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η  εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση.

Αθήνα, 2/12/2020

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας”

Read More

And More