Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα! | tlife.gr

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπορεί αυτό τον καιρό να πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαριχουάνα Stop» και να είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, όμως ετοιμάζεται να επιστρέψει σε μια παλιά της αγάπη. Η όμορφη ηθοποιός έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως η σκληρή δουλειά δεν είναι κάτι που την τρομάζει και αυτός είναι και ο λόγος που δοκιμάζει συνεχώς τα όριά της.

Πρόσφατη απόδειξη αυτού, είναι η εντυπωσιακή της παρουσία στη σκηνή του «Gazi Theater», όπου η Ντορέττα κλέβει την παράσταση όχι μόνο με την ερμηνεία της αλλά και με τις χορευτικές της ικανότητες. Ωστόσο, τα ευχάριστα γεγονότα δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ant1, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

Το κανάλι έκρινε ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη ζώνη και η Ντορέττα έχει όλα όσα χρειάζονται για να αναλάβει αυτό το έργο. Άλλωστε, η αγαπημένη ηθοποιός ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη που έχει στην τηλεόραση και ειδικότερα στις πρωινές εκπομπές.

READ more