Ο Δημήτρης Καραδήμος στο TLIFE για το τροχαίο με εγκατάλειψη που είχε στη Γλυφάδα – “Μιλάμε σίγουρα για 4.000 ευρώ ζημιά”

Ένα τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη είχε, πριν από λίγες μέρες, ο τραγουδιστής Δημήτρης Καραδήμος!

Όπως σου γράψαμε στο TLIFE, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, διερχόμενο όχημα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, προκαλώντας του μεγάλες υλικές ζημιές.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης, με αποτέλεσμα να μην έχει βρεθεί μέχρι και σήμερα, με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν την ταυτότητα του δράστη.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Δημήτρη Καραδήμο, ο οποίος μας μίλησε αποκλειστικά για το περιστατικό που του συνέβη, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την μόνιμη εγκατάστασή του στην Αθήνα, για επαγγελματικούς λόγους και έμελλε να ταράξει για λίγο την ηρεμία του.

“Είχα παρκαρισμένο το αυτοκίνητό μου στη Γλυφάδα και όταν γύρισα να το πάρω, έπαθα σοκ. Όλη η αριστερή μεριά είχε μια τεράστια γρατζουνιά και ένα ένα τεράστιο βαθούλωμα σε όλη την πίσω πόρτα. Η ζημιά είναι πολλή μεγάλη. Μιλάμε σίγουρα για 4.000 ευρώ…”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο ίδιος, μάλιστα, επεσήμανε: “Δεν πιστεύω ότι γίνονται αυτά τα πράγματα το 2020. Να σε χτυπήσει κάποιος με το αυτοκίνητό του και να μην κάτσει να τα βρείτε με την ασφάλεια, ανθρώπινα… Τώρα προσπαθούμε με τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής να εντοπίσουμε αυτόν που το έκανε… Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου, που έπεσε πάνω στο δικό μου, σταματούσε, θα τελείωνε πολύ γρήγορα η όλη ιστορία. Σιγά το πράγμα…”.

Καταλήγοντας, σημείωσε: “Εγώ πήρα την Αστυνομία κατευθείαν, κάναμε τα χαρτιά που έπρεπε και λογικά θα βρεθεί αυτός που το έκανε… Μακάρι, γιατί πρόκειται για μεγάλη ζημιά για την οποία δεν φταίω εγώ κιόλας (γέλια). Ευτυχώς που δεν ήμουν και μέσα δηλαδή… Αλλά και πάλι, από το πουθενά να συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι σοκ…”.

O Δημήτρης Καραδήμος αυτό το διάστημα διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο, καθώς μετά το καλοκαιρινό του single “Έρωτας” -που έγινε μεγάλη επιτυχία- ετοιμάζει δυναμικό comeback. Πλέον ανήκει στο δυναμικό της Spicy, όπου πρόσφατα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, και σύντομα θα κυκλοφορήσει ολοκαίνουριο τραγούδι.

Read More

And More