Ο Έλληνας ηθοποιός που έπαιξε με την Jennifer Lopez

Ο Έλληνας ηθοποιός που έπαιξε με την Jennifer Lopez | tlife.gr

Ο Κρητικός ηθοποιός έχει σταθεί τυχερός στη ζωή του αφού κατάφερε να κάνει το παιδικό όνειρό του πραγματικότητα και να ασχοληθεί με την υποκριτικη. Όλα του ήρθαν σχεδόν εύκολα.

Τα τελευταία δύο χρόνια πηγαινοέρχεται στο Los Angeles και προσπαθεί να γίνει ένας από τους μεγάλους σταρ που θαυμάζουμε. «Η Αμερική με έμαθε να επιβιώνω. Ακόμα κι αν δεν γινόμουν ηθοποιός, πάλι θα ζούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί», δηλώνει ο ηθοποιός.

«Πήγα στην Αμερική χωρίς να έχω μαζέψει λεφτά, χωρίς να έχω τίποτα και κατάφερα να έχω τους φίλους μου, το σπίτι μου, τις δουλειές μου και να ζω από το επάγγελμά μου», συνεχίζει ο ίδιος εξηγώντας πως σιγά σιγά κατάφερε να κάνει αξιόλογα επαγγελματικά βήματα.Η τελευταία του δουλέιά ήταν η συμμετοχή του στην νλεα κινηματογραφική ταινία με την Jennifer Lopez, «The back up plan».

«Έκανα μία σκηνή με την Jennifer, η οποία κράτησε δύο μέρες. Αμέσως μετά ο σκηνοθέτης Allan Poole μου πρόσθεσε ακόμα δύο σκηνές, οι οποίες κόπηκαν στο μοντάζ, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά», εξηγελι ο Μάνος Γαβράς. «Όπως και να΄χει το πράγμα ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα. Δούλεψα για μια μεγάλη παραγωγή, με μια αληθινή σούπερ σταρ, μια ντίβα, που όμως δεν είναι σνομπ», συνεχίζει ο ίδιος στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Στην ταινία ο Μάνος υποδύεται έναν σεφ, τον Μάριο που εργάζεται σε ένα εστιατόριο ωμοφαγίας που σερβίρει ψάρι.»Την ώρα της σκηνής με την Jennifer, ένιωσα πολύ άνετα, καθώς η ίδια ήταν πολύ ζεστή και φιλική. Μετά το τέλος των γυρισμάτων έμεινα έκπληκτος, καθώς η Jennifer ζήτησε την γνώμη μου για το ποιές ήταν οι καλύτερες σκηνές», ανέφερε ο ηθοποιός.

READ more