“Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ νιώθει προδομένος από τον Χάρι” – Οι σχέσεις είναι ακόμα τεταμένες μεταξύ τους

Μερικές εβδομάδες μετά την πολυσυζητημένη εξομολόγηση στην Όπρα Γουίνφρεϊ και το κλίμα ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι τεταμένο, όπως μεταδίδει το US Weekly.

Τα δύο αδέρφια είχαν τηλεφωνική επικοινωνία πριν από λίγες ημέρες, που δε φάνηκε παραγωγική και αυτό γιατί υπάρχει… ψυχρότητα μετά τις αποκαλύψεις της συζήτησης των δύο αδερφών στο κανάλι CBS.

«Ήταν φθηνό να διαρρεύσουν λεπτομέρειες της προσωπικής τους συζήτησης και να διαστρεβλωθεί η αλήθεια», είπε άνθρωπος από το Παλάτι στο Us Weekly και πρόσθεσε πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «νιώθει άβολα να μιλήσει με τον Χάρι ξανά και να βάλει τον εαυτό του στο ίδιο ρίσκο».

Η δημοσιογράφος Gayle King είχε δηλώσει στο τηλεοπτικό κανάλι CBS πως είναι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που έστω ξεκίνησαν να μιλάνε. «Πιστεύω ότι αυτό που εξακολουθεί να τους ενοχλεί είναι πως το παλάτι συνεχίζει να θέλει να λύσει το θέμα ιδιωτικά, αλλά και πάλι θεωρούν πως οι λάθος ιστορίες θα βγουν ξανά στη δημοσιότητα, οι οποίες θα πλήξουν τη Μέγκαν», ανέφερε.

Πάντως, η πηγή επεσήμανε στο Us Weekly πως «το πρόβλημα με τον Χάρι είναι ότι νιώθει ότι έχει δίκιο και θέλει να προχωρήσει παρακάτω και να απομακρυνθεί από όλο αυτό, αλλά δεν θα υποχωρήσει μέχρι να πάρει μια συγγνώμη από την οικογένειά του».

Read More

And More