Οι Έλληνες που πήγαν Κάννες μετά το ΔΝΤ!

Οι Έλληνες που πήγαν Κάννες μετά το ΔΝΤ! | tlife.gr

Η οικονομική κρίση έχει αγγίξει τους πάντες, ωστόσο είναι και μερικοί επώνυμοι που σίγουρα έχουν επηρεαστεί ελάχιστα από όλη αυτή την κατάσταση. Για τους διάσημους αλλά και για τους ισχυρούς του χρήματος, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες και το Γκραν πρι του Μονακό είναι απλά μια επίδειξη πλούτου, σπατάλης και δημοσίων σχέσεων.

Ωστόσο υπάρχουν και μερικοί Έλληνες οι οποίοι δεν παρευρέθηκαν στα καθιερωμένα events, όχι επειδή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν, αλλά επειδή δεν ήθελαν να προκαλέσουν, με αποτέλεσμα αρκετοί συμπατριώτες μας, οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια ήταν μόνιμοι θαμώνες, φέτος να απουσιάζουν.

Ένας πολύ γνωστός συμπατριώτης μας, ο Νίκος Αλιάγας, επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλια του στις Κάννες, παρέα με τους διάσημους και πλούσιους φίλους του. Ο διάσημος Έλληνας παρουσιαστής έγινε αισίως 41 ετών. Επίσης το ίδιο ακριβώς επέλεξε να κάνει και η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας Naomi Campbell, η οποία έσβησε τα σαράντα της κεράκια αλλά ταυτόχρονα γιόρτασε και την επέτειο με τον μνηστήρα της, αφού στις Κάννες είχαν πρωτογωριστεί.

Σύμφωνα με το »thema People», στις Κάννες την εμφάνιση τους έκαναν: Η Αγγελική Νικολούλη, η Ελμίνα Καπαλούζου με τον σύζυγο της Κωνσταντή Σπυρόπουλο,η Ευγενία Νιάρχου με τον αδερφό της Σταύρο Νιάρχο, ο Ζήσης Μπουκουβάλας με τη σύζυγο του Άλκηστη Πρίνου, ο Βασίλης Αποστολόπουλος με τη σύζυγο του,Ρόη και η Άντζελα Ισμαήλου.

Ο Σταύρος Νιάρχος με την αδερφή του Ευγενία.

Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος με την σύζυγο του Ελμίνα Κοπελούζου.

Η Αγγελική Νικολούλη.

Από τα αριστερά ο Ζήσης Μπουκουβάλας με τη σύζυγο του Άλκηση Πρίνου και στα δεξιά ο Βασίλης Αποστολόπουλος με τη σύζυγο του, Ρόη.

Ο Νίκος Αλιάγας.

READ more