Όλη η αλήθεια για την φυλάκιση του Χ. Ψωμόπουλου!

Όλη η αλήθεια για την φυλάκιση του Χ.  Ψωμόπουλου! | tlife.gr

Πριν λίγες μέρες ο Χρήστος Ψωμόπουλος μπήκε στην φυλακή. Ο Θοδωρής Τσουρέκας μίλησε στο DownTown και εξήγησε για ποιον λόγο μήνυσε τονΨωμόπουλο και τον αδερφό του. Όλα άρχισαν τον Δεκέμβριο του 2000 όταν τα αδέρφια Ψωμόπουλοι επισκέφθηκαν το κατάστημα του επιχειρηματία για να αγοράσουν δύο ηχοσυστήματα που στοίχιζαν συνολικά 40.000.000δρχ.

Δεν είχαν όμως μετρητά πάνω τους κι έτσι του υπέγραψαν επιταγές που ήταν μεταχρονολογημένες. Έχουν περάσει 10 χρόνια κι ο άτυχος καταστηματάρχης δεν έχει εισπράξει ακόμη τα λεφτά του. Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν όταν τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν.

»Με πήραν τηλέφωνο το 2002 και μου είπαν ότι έχουν τα χρήματα. Έτσι πήγα στην εταιρεία τους και έδωσα τα σώματα των επιταγών για να τα αρθροίσει στον υπολογιστή του ο Σάκης Ψωμόπουλος. Τότε μου λέει ότι τα χρήματα δεν τα έχει δώσει ακόμη η τράπεζα. Έτσι ζήτησα τις επιταγές πίσω και μου είπε ότι αφού μπήκαν στο συρτάρι δεν φεύγουν από εκεί. Με το που πάω να καλέσω την αστυνομία έρχεται ο Χρήστος με δύο μπράβους, μου πέταξε το κινητό και υπό την απειλή δύο όπλων στους κροτάφους μου, μου είπαν ότι αν δεν ξεχάσω τα χρήματα, δεν θα φύγω ζωντανός», δηλώνει ο Θοδωρής Τσουρέκας.

Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως τρομοκρατήθηκε και αναγκάστηκε να αλλάξει σπίτι γιατί φοβόταν για την ζωή την δική του και της οικογένειάς του. Όλα αυτά τα χρόνια έτρεχαν στα δικαστήρια αλλά οι αδερφοί Ψωμόπουλοι έβρισκαν δικαιολογίες για να αναβάλλουν την δίκη. Μια φορά μάλιστα είχαν εμφανιστεί στο δικαστήριο με αναπηρικά καροτσάκια για να προκαλέσουν οίκτο.

Πλέον ο Θοδωρής Τσουκαλάς νιώθει ικανοποιημένος με την φυλάκιση του Χρήστου Ψωμόπουλου αλλά δεν θα ησυχάσει μέχρι να πιάσουν και τον αδερφό του Χρήστου, Σάκη Ψωμόπουλο. Μόνο τότε θα αισθανθεί ότι επιτέλους δικαιώθηκε!

READ more