Το ισπανικό σήριαλ που συμμετέχει

Πάνος Μουζουράκης: Στην Ισπανία με την αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά

Ο Πάνος Μουζουράκης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος αφού αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ισπανία όπου συμμετέχει στην ισπανική σειρά “Ναζντρόβια” και υποδύεται έναν επαγγελματία εκτελεστή. Εκεί αναμένεται να μείνει μέχρι τις 23 Απριλίου. Μαζί του είναι και η αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά, που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα! Σύμφωνα μάλιστα με τη Real Life, το ερωτευμένο ζευγάρι, σχεδιάζει μετά την Ισπανία να πάει στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι που αρχικά κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση του, πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του αλλά και δεν τον “φωνάζει”. ο ηθοποιός από πέρσι δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με την σύντροφό του, πρωταγωνιστεί στο νέο του βίντεο κλιπ “Μπερδεμένος” ενώ πήγαν μαζί το περασμένο καλοκαίρι, στο γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου!

Ο ηθοποιός είπε για το ρόλο του στην ισπανική σειρά στην εφημερίδα: “Ο ρόλος μου δεν είναι τεράστιος αλλά είναι μια εξαιρετική υποκριτική πρόκληση γιατί ο χαρακτήρας, μιλάει 3 γλώσσες. Ισπανικά, ρώσικα και αγγλικά, από τις οποίες, εγώ κατέχω μόνο μία. Επίσης έχει να δείξει μια μεγάλη υποκριτική γκάμα μιας και είναι ένας αδίστακτος πληρωμένος δολοφόνος, που προκειμένου να πετύχει το στόχο του, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση”.

Read More

And More