Πάνος Βλάχος: «Δεν ένιωσα ποτέ μου ωραίος»

Πάνος Βλάχος: «Δεν ένιωσα ποτέ μου ωραίος» | tlife.gr

Με το ένα πόδι στο Los Angeles και με το άλλο στην Αθήνα, ο Πάνος Βλάχος μοιράζει τη ζωή του σε δύο ηπείρους. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδοποιός μιλάει σε πρώτο ενικό στο περιοδικό Glow για όσα συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή μέσα στο μυαλό του. Όσοι πιστεύουν ότι απλά διαθέτει ένα σετ καλογυμνασμένων κοιλιακών, μετά τη συνέντευξη θ’ αναθεωρήσουν.

«Δεν ένιωσα ποτέ μου ωραίος. Απεναντίας, από την πρώτη μέρα στη σχολή και αργότερα στο θέατρο, έκανα όλο ρόλους χαζών, κουτών και περιθωριακών. Δεν πιστεύω ότι η ομορφιά κρύβεται στους κοιλιακούς και στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, αλλά στο να προσέχεις τον εαυτό σου και να έχεις μια εικόνα που έχει αισθητική. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι όταν εσύ παρουσιάζεσαι κάπου εκεί έξω και είσαι περιποιημένος και μυρίζεις όμορφα, τότε κερδίζεις στο ημίχρονο τον συνομιλητή σου. Δεν μπορώ, επίσης, να καταλάβω γιατί εγώ απαγορεύεται να γράφω αυτό το λεγόμενο έντεχνο και πρέπει να γράφω μόνο pop τραγούδια. Το γεγονός ότι η εικόνα μου είναι pop δε συνεπάγεται και μια pop προσωπικότητα, απαραιτήτως» αναφέρει χαρακτηριστικά όσον αφορά την προσωπική του εμφάνιση.

Όσον αφορά τις κριτικές στο διαδίκτυο: «Δεν μπορώ κάθε μέρα να ψάχνω στο internet τι γράφει ο καθένας για μένα και να βγαίνω ν’ απαντώ. Για μένα είναι καλύτερο να μιλάς δημόσια μέσω του έργου σου και όχι μέσω των συνεντεύξεων. Αυτοί που μιλούν δημόσια μόνο με τις συνεντεύξεις τους είναι οι τηλεπερσόνες και οι influencers, που ουσιαστικά δεν έχουν κάτι σημαντικό να πουν. Αν κάποιος με ακούσει, μ’ έχει δει μια φορά στο θέατρο κι έχει δει το όποιο μικρό ταλέντο μπορεί να έχω, τότε εγώ νιώθω ότι τοποθετήθηκα ως καλλιτέχνης. Το τι γράφει ο καθένας για μένα, το πώς παρερμηνεύει αυτό που λέω, το πώς τα κόβει και τα ράβει στο μοντάζ είναι δικό του θέμα. Δεν μπορώ να έχω δέκα εκατομμύρια φίλους που να τους εξηγώ πώς εγώ βλέπω το χιούμορ. Προσπαθώ να μιλώ στα media πάρα πολύ λίγες φορές, γιατί θέλω καθετί που κάνω και λέω να εμπνέει κάποιον εκεί έξω. Ζούμε σε μια εποχή που δεν επικρατεί η ηθική».

READ more