Παντρεύεται ο Μ.Χατζηγιάννης;

Παντρεύεται ο Μ.Χατζηγιάννης; | tlife.gr

Μια ανατρεπτική συνέντευξη, που θα συζητηθεί πολύ, έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο VetoMag, αποκαλύπτοντας ότι σκέφτεται το γάμο.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, μετά το χωρισμό του με την Δέσποινα Ολυμπίου έμοιαζε να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργάνηδες, κάτι που γρήγορα όμως φαίνεται ότι θα αλλάξει, αφού ο ίδιος δηλώνει ότι είναι ερωτευμένος. «Είμαι αρκετά ερωτευμένος», αποκαλύπτει στη συνέντευξή του ο Έλληνας τραγουδιστής.

Ακόμη, ο Μιχάλης δηλώνει έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. «Τώρα που έχω ηρεμήσει λίγο μέσα μου, νομίζω ότι ο γάμος είναι μία από τις προτεραιότητές μου. Είμαι στα βήματα μιας απόφασης που νιώθω ότι δεν είναι μακριά», αποκαλύπτει και σημειώνει πως θέλει σύντομα να γίνει μπαμπάς. «Νομίζω ότι μετά τον έρωτα και το γάμο, τα παιδιά είναι η λογική εξέλιξη. Στα τριάντα μου είμαι μάλλον έτοιμος να γίνω πατέρας, αν και έχω μια μεγαλύτερη αδελφή, που προηγείται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν αποκάλυψε το όνομα της αγαπημένης του, παρόλο που αυτήν την περίοδο φουντώνουν οι φήμες για τη σχέση του με την Θάλεια Προκοπίου…

Εμείς του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο!

READ more