Παντρεύτηκε η Μαλάλα Γιουσαφζάι – Οι φωτογραφίες από τον παραδοσιακό γάμο της

Η Μαλάλα Γιουσαφζάι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Ασέρ Μαλίκ σε μια μικρή τελετή στο σπίτι της στο Birmingham της Αγγλίας.  

Σχεδόν μία δεκαετία μετά τον πυροβολισμό της στο κεφάλι από τους Ταλιμπάν σε μία εκστρατεία για τα δικαιώματα των κοριτσιών στην εκπαίδευση, η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης έζησε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια η Μαλάλα Γιουσαφζάι, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τον λιτό γάμο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Η νύφη επέλεξε ένα παραδοσιακό ροζ νυφικό Nikah, ενώ ποζάρει δίπλα στον σύζυγό της, ο οποίος φορά μια ασορτί ροζ γραβάτα.

 

«Σήμερα σηματοδοτεί μια πολύτιμη μέρα στη ζωή μου. Ο Asser κι εγώ παντρευτήκαμε για να είμαστε σύντροφοι για μια ζωή. Γιορτάσαμε σε μια μικρή τελετή nikkah στο σπίτι στο Birmingham με τις οικογένειές μας.

Στείλτε μας τις ευχές σας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βαδίσουμε μαζί σε αυτό το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας» έγραψε η Μαλάλα στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter.

Read More

And More