Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: “Είχα σχέση στην οποία ήξερα ότι ο σύντροφός μου με απατούσε”

“Ναι, έχω απιστήσει στο παρελθόν, σε μία σχέση όμως, η οποία ήταν ήδη προβληματική. Το feeling είναι πολύ άσχημο. Γιατί πρέπει να κρυφτείς, να βρίσκεις δικαιολογίες, να σκέφτεσαι περίεργα και να λες ψέμματα. Υπέφερα”, εξομολογείται η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη σε συνέντευξη της στο Thema People.

Η ηθοποιός διανύει όπως παραδέχεται η ίδια μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του συντρόφου της Γιώργου Παπακώστα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντα το ίδιο ρόδινα στην προσωπική της ζωή. “Παραδέχομαι ότι έχω απατηθεί. Τυχαία το είχα μάθει. Μπαίνοντας από το laptop μου στο Facebook του, χωρίς εκείνος προηγουμένως να έχει αποσυνδεθεί. Εκεί είχα δει περίεργες συνομιλίες και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Επίσης, μικρότερη βρισκόμουν και σε μια άλλη σχέση, στην οποία ήξερα ότι ο σύντροφός μου με απατούσε”, εξηγεί η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

“Έμενα μαζί του και το δεχόμουν περισσότερο από εγωισμό, επειδή δεν μπορούσα να αποδεχτώ την πραγματικότητα αν και καταλάβαινα ότι αυτή η σχέση είχε ημερομηνία λήξης. Σήμερα συνειδητοποιώ ότι όλα αυτά είναι άρρωστα. Και μετανιώνω για όλα. Τα παθήματα μου, όμως, μου έγιναν πια μαθήματα. Και ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Ό,τι έζησα όμως στις προσωπικές μου σχέσεις, με οδήγησε σήμερα – με μεγαλύτερη ωριμότητα – στον άνθρωπο με τον οποίο είμαστε μαζί, τον Γιώργο” συνεχίζει η ίδια.

Η σχέση της την γεμίζει όμορφα συναισθήματα και εκείνη δεν διστάζει να τα μοιραστεί μέσω των social media. “Ναι, θα ανεβάσω στο Instagram φωτογραφίες με το αγόρι μου, θα μιλήσω γι’ αυτόν και δεν θα έχω πρόβλημα αν μας δουν μαζί κάπου δημόσια γιατί δεν θεωρώ πως είναι κάτι ασυνήθιστο αυτό που κάνουμε, ούτε θέλω να βάλω τοίχους στην καθημερινότητα μου. Γιατί να ντρέπεσαι όταν ζεις κάτι τόσο όμορφο και να μην το λες;” δηλώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Thema People.

Read More

And More