Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος

Τη μάχη με τη ζωή έχασε σήμερα ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος που νοσηλευόταν από τις αρχές του μήνα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό και σηψαιμία.

Πριν περίπου έξι χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι είναι φορέας του Αids, αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Τάσος Θεοδωρόπουλος, γνωστός ως ΤΑΖ, το 2015 είχε αποκαλύψει ότι τα τελευταία 11 χρόνια ήταν φορέας του HIV, σε μια προσπάθεια να σπάσει τα ταμπού πίσω από αυτόν τον ιό. 

Ο δημοσιογράφος νοσηλεύονταν  στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε κρίσιμη κατάσταση με κοροναϊό και σηψαιμία.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, αφού ο λογαριασμό τους γέμισε από μηνύματα φίλων και συγγενών του. Ανάμεσα σε αυτά και το μήνυμα μιας ξαδέρφης του η οποία έγραψε, 

“Δε ξέρω αν σε περίμεναν, αν σου έστρωσαν κόκκινο χαλί, αν άνοιξαν την αγκαλιά τους να χωθείς μέσα σαν μικρό παιδί.. εύχομαι να τους βρήκες όλους. Το μπαμπά σου, τον θείο μου, τον μπαμπά μου, τον θείο σου, τον παππού Τάσο, τη γιαγιά Μαρία… εύχομαι να σε καλοδέχτηκαν ντυμένο στα άσπρα καρδούλα μου, με την ψυχή πιο ανάλαφρη πια κι από 21 γραμμάρια”.

Read More

And More