Ποιος και γιατί πίκρανε την Μαρία Ιωαννίδου;

Ποιος και γιατί πίκρανε την Μαρία Ιωαννίδου; | tlife.gr

Πικραμένη δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου, σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή »TV Weekend», γιατί κάποιοι την ξέχασαν.

Όπως ανέφερε, το καλοκαίρι σε συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο, μίλησαν για το »Dancing with the stars», για το πόστο -στην κριτική επιτροπή- που η ίδια θα ήθελε να έχει στο show και μετά από αυτό το ραντεβού, μίλησε μόνο δύο φορές με την γράμματέα του.

»Δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο, αλλά ακόμα περιμένω απάντηση, γιατί ίσως υπάρχει χρονικό περιθώριο. Πρέπει να ομολογήσω ότι λυπάμαι πάρα πολύ, γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω κι ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου, που κουβαλάω τόσο κόσμο μαζί μου», είεπ χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου, που πρόσφατα πέρασε σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Και συνέχισε λέγοντας: »Ο κύριος Κωστάλας, παρόλο που ξέρει χορό, δεν είναι χορευτής. Ο κύριος Λάτσιος έχει την κριτική ματιά του τηλεθεατή, γιατί αγαπάει το χορό, εγώ όμως, μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, είμαι πολύ μέσα σε αυτά τα πράγματα και μπορώ να δώσω κατευθύνσεις στα παιδιά. Στην Ελλάδα συμβαίνει να έχουν τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις και να μην τους βλέπουν».

READ more