Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Πανικός με την επίσκεψή τους σε ραδιοφωνικό σταθμό για νέους

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Πανικός με την επίσκεψή τους σε ραδιοφωνικό σταθμό για νέους | tlife.gr

Είναι το πιο αγαπημένο ζευγάρι των Βρετανών και όχι μόνο. Κάθε επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle γίνεται το talk of the town με την τελευταία την τελευταία τους επίσκεψη στον ραδιοφωνικό σταθμό Reprezent FM, στο Μπρίξτον στο Λονδίνο, να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός προσφέρει εκπαίδευση για μέσα μαζικής ενημέρωσης και δεξιότητες που απαιτούνται για εύρεση εργασίας σε αυτά. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια ως απάντηση στην άνοδο εγκλημάτων με μαχαιρώματα στους δρόμους. Θεωρείται κοιτίδα μουσικών ταλέντων στο Ηνωμένο Βασίλειο: DJs και παρουσιαστές εργάζονται στη μουσική βιομηχανία, παίζουν σε δικά τους νάιτ κλαμπ και είναι παραγωγοί της δικής τους μουσικής.

Ε, όπως αναμενόταν, τόσο οι παραγωγοί όσο και το προσωπικό του Reprezent FM ήταν ενθουσιασμένοι που συνάντησαν το πριγκιπικό ζευγάρι. «Από τη στιγμή που αναγγέλθηκε η επίσκεψη, ο ενθουσιασμός ήταν πολύ μεγάλος, μεγαλύτερος απ’ ό,τι φανταζόμασταν. Οι προβολείς από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης είναι στραμμένοι πάνω μας, ποτέ δεν έχαιρε τέτοιας προσοχής ο σταθμός» δήλωσε ο Σέιν Κάρι, ο 46χρονος ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Reprezent FM.

Μιλώντας για τον σταθμό, ο Σέιν τόνισε πως «όλο αυτό που γίνεται εδώ συνοψίζεται στο ότι νεαρά άτομα μαθαίνουν πώς να είναι δημιουργικά και μετά να λάμψουν, και τώρα έχουν μια ευκαιρία».

«Μεγάλο το σοκ», από την επίσκεψη, είπε η 17χρονη παρουσιάστρια Γκλόρια Μπέγι. «Για δυο ανθρώπους που «κάνουν» τίτλους στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων να έρθουν κάπου για το οποίο συνήθως γράφεται ένα μονόστηλο! Μου φαίνεται ότι στο μυαλό πολλών αυτά τα δύο δεν συμβιβάζονται» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Glory Talks» που μαζί με τον παραγωγό αυτής της ραδιοφωνικής εκπομπής, τον 27χρονος Φιν Ουάιτχεντ, συναντήθηκε με τη Μέγκαν και τον πρίγκηπα Χάρι.

Περισσότερα από 4.000 άτομα έχουν περάσει από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον Reprezent FM, ενώ πάνω από 3.000 είναι στη λίστα αναμονής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Reuters

READ more