Αναβρασμός στο Παλάτι

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Συντετριμμένος από τις δηλώσεις του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

«Βόμβες» μεγατόνων πέταξαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Τα μάτια, τώρα, είναι στραμμένα στο Παλάτι, όπου σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids επικρατεί αναβρασμός.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Katie Nicholl μιλώντας στο ET επεσήμανε πως ο Ουίλιαμ είναι συντετριμμένος από την εξομολόγηση του αδερφού του και της συζύγου του.

«Ο Ουίλιαμ είναι συντετριμμένος από αυτήν τη συνέντευξη. Μην ξεχνάτε ότι και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στο στόχαστρο και ο Ουίλιαμ θα το μισήσει αυτό και, φυσικά, η σχέση μεταξύ πατέρα και γιου είναι στο χειρότερο σημείο όλων των εποχών. Νομίζω ότι η ιδέα ότι η Κέιτ παρασύρεται σε αυτό, θα είναι ενοχλητικό για την ίδια, η οποία πίσω από τα παρασκήνια προσπάθησε πολύ σκληρά να φέρει κοντά τον Ουίλιαμ και του Χάρι. Έχει λυπηθεί βαθιά από την κακή σχέση των αδελφών. Μην ξεχνάτε ήταν απίστευτα κοντά στον ίδιο τον Χάρι.

Η Katie Nicholl είπε ότι δεν γνωρίζει πως θα είναι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ζευγαριών στο μέλλον. «Ο Χάρι είπε ότι ο χρόνος είναι θεραπευτής και είναι. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα εδώ, που είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για κάθε είδους οικογενειακή επανένωση».

Όσο για τη δήλωση του Χάρι ότι ο πατέρας και ο αδερφός του «είναι παγιδευμένοι», σχολίασε: «Ο Χάρι γεννήθηκε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από τον Ουίλιαμ – γεννήθηκε ο εφεδρικός, Ουίλιαμ ο κληρονόμος. Ο Ουίλιαμ γνώριζε πάντα ποιο είναι το καθήκον» εξήγησε.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος απελπίστηκε από τη συνέντευξη του γιου του» πρόσθεσε η βασιλική εμπειρογνώμονας και αναφορικά με το γεγονός ότι σταμάτησε να του απαντά στα τηλεφωνήματα, ανέφερε: «Ήρθε ένα σημείο όπου ο Κάρολος απλά δεν ήθελε να ακούσει πια τι πρότειναν ο Χάρι και η Μέγκαν. Αντ ‘αυτού, του ζήτησε να του στείλει ένα e-mail, κάτι που ο Χάρι δεν ήθελε να κάνει, επειδή ήταν πεπεισμένος ότι θα διέρρεε και ο Χάρι είχε απόλυτο δίκιο. Ήρθε η διαρροή στον Τύπο και γι’ αυτό πήρε τα πράγματα στα χέρια του. Ο Κάρολος σίγουρα δεν βγαίνει νικητής σε όλα αυτά. Ο Χάρι είπε ότι ένιωθε απογοητευμένος από τον πατέρα του. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τον Χάρι να το δηλώσει δημοσίως, αλλά ακόμη και ένα δύσκολο πράγμα να ακούσει ο Πρίγκιπας Κάρολος. Σίγουρα, πριν από το γάμο ο Κάρολος τους υποστήριζε…».

Read More

And More