Σ.Φωκάς: »Βγήκα νικητής»

Σ.Φωκάς: »Βγήκα νικητής» | tlife.gr

Σήμερα παίρνει εξιτήριο ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς, λίγες ώρες προτού επιστρέψει στο σπίτι του μίλησε στην εφημερίδα Espresso, για την περιπέτεια που έζησε στο νοσοκομείο, τις δύσκολες στιγμές του, αλλά και για τους ανθρώπους που του στάθηκαν όλον αυτό τον καιρό.

»Χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια.Βγήκα νικητής και ευχαριστώ πολύ όσους με πρόσεξαν.Ήταν θέλημα Θεού να μπορώ να απολαύσω ακόμα όσα χρόνια μου έχει δώσει για να ζήσω!» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Περισσότερη ευγνωμοσύνη νιώθει για τον γιατρό του, γιατί όπως λέει ο ίδιος από την πρώτη στιμή που τον ανέλαβε, τον αντιμετώπισε σαν να ήταν συγγενής του. Επίσης στο πλευρό του ήταν οι δύο του κόρες, οι οποίες μάλιστα για να απαλύνουν τον πόνο του, του έφτιαχναν ζωγραφιές, κάτι που τον έκανε να συγκινηθεί και να δακρύσει.

»Τέτοιες ώρες, μετράμε τους εχθρούς μας και τους φίλους μας και τελικά εκτιμάμε ποιοι μας αγαπάνε για αυτό που είμαστε» είπε. Ανάμεσα στους φίλους που τον επισκέφτηκαν από τον χώρο της υποκριτικής ήταν και η Άννα Φόνσου.

Τώρα που πήρε εξιτήριο ο κ.Φωκάς θα πρέπει να ακολουθίσει πιστά την ιατρική αγωγή που του συνέστησε ο γιατρός του για να μπορέσει να ανακάμψει πλήρως και να μπει και πάλι στο πλατό της μεγάλης παραγωγής, της ταινίας »17», που όλοι περιμένουν να δουν. με ένα καστ που θα συζητηθεί.

READ more