Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αναβάλλεται για τρίτη φορά ο γάμος της κόρης του, Θεοδώρας

Στην Αθήνα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στην Μητρόπολη Αθηνών.

Η μικρότερη κόρη του, Θεοδώρα πρόσφατα είχε απασχολήσει τα δημοσιεύματα με τα σχέδια για τον γάμο της το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα. Μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις και τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Θεοδώρα και ο Matthew Kumar αναβάλουν ξανά τον γάμο τους.

Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της μικρότερης κόρης του, Θεοδώρας, με τον Αμερικανό δικηγόρο Matthew Kumar. Και τέσσερα χρόνια μετά, ακόμα παραμένει άγνωστο πότε το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αρχικά ήθελε να παντρευτεί τον καλό της το καλοκαίρι του 2019 στις Σπέτσες, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς δεν βρέθηκε κατάλληλη ημερομηνία για την τελετή. Το ζευγάρι έπρεπε να κάνει υπομονή και να προγραμματίσει τον γάμο του για τον Μάιο του 2020, ωστόσο, ήρθε η πανδημία του κορονοϊού και χάλασε τα σχέδιά τους.

Ο γάμος λοιπόν της μικρότερης κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρας, και του Αμερικανού δικηγόρου Matthew Kumar έπρεπε να αναβληθεί ακόμα μια φορά και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήταν προγραμματισμένος για τον ερχόμενο Μάιο στο Πόρτο Χέλι.

Ο θάνατος όμως του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη (10.01.2023) σε ηλικία 83 ετών, φαίνεται ότι θα αναβάλει τα σχέδια του ζευγαριού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν επιθυμία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ ο γάμος της Θεοδώρας να γίνει σε ελληνικό έδαφος, κάτι που δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει ως πατέρας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)

Read More

And More