Το εντυπωσιακό catwalk του Τάσσου Μητρόπουλου με το ντεμπούτο της κόρης της Βάνας Μπάρμπα! [pics]

Το εντυπωσιακό catwalk του Τάσσου Μητρόπουλου με το ντεμπούτο της κόρης της Βάνας Μπάρμπα! [pics] | tlife.gr

Με μια λαμπερή επίδειξη μόδας ο αγαπημένος σχεδιαστής Tassos Mitropoulos παρουσίασε τις νέες τάσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2017 – 18 σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί!

Προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες της ελληνικής μόδας έδωσαν το παρόν σε ένα απο τα πιο λαμπερά fashion show. Οι χίλιοι και πλέον καλεσμένοι του σχεδιαστή έμειναν έκπληκτοι με τις προτάσεις του, οι οποίες βασίζονται σε vintage στοιχεία προσφέροντας ένα avant garde αποτέλεσμα. O αγαπημένος σχεδιαστής κάνει μόδα που αντιστέκεται στην κρίση και πιστεύει στην ισχυρή προσωπικότητα και αυθεντικότητα της σύχρονης γυναίκας.
Τα βασικά στοιχεία της συλλογής είναι τα compose υφάσματα με ιδιαίτερα υλικά, συνδυασμένα με athleisure στοιχεία καθώς και denim textures. Από υφάσματα κυριαρχούν τα μπροκαρ, δέρμα, βελούδο αλλά και τα vintage ανδρικά υφάσματα.
Special guest του fashion show ήταν η δεκαεξάχρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα, που έκανε το πρώτο της catwalk εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το στυλ και το ταπεραμέντο της!
Δες φωτογραφίες
Η Φαίδρα, η 16χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα εντυπωσίασε στην πασαρέλα
Φαίδρα Μαρασλή, Χάρης Σιανίδης
Έμη Λιβανίου, Βάνα Μπάρμπα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

READ more