Το παλάτι της Αντζελίνα Ζολί και του Μπραντ Πιτ, στη Σαντορίνη!

Οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει μαγευτεί από την ομορφιά και την ενέργεια της Σαντορίνης και να ψάχουν για μια “φωλίτσα” στο νησί, έχουν …φουντώσει για τα καλά! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι υπογραφές για το σπίτι-φιλέτο έχουν ήδη μπει, και το ζεύγος Ζολί- Πιτ μαζί με τα παιδιά τους, σε κάθε ευκαιρία θα κάνουν διακοπές πολλών… αστέρων στο νησί.

Η… “φωλίτσα” τους, έχει διαστάσεις κάστρου είναι χτισμένη από μαύρη πέτρα του σβηστού ηφαιστείου συνδυασμένη με θηραϊκά υλικά. Βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 14 στρεμμάτων το οποίο διαθέτει ελικοδρόμιο, δυο πισίνες και ένα ανοιχτό θέατρο. Στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού είναι να διαμορφώσουν και ένα παιδότοπο για τα έξι παιδιά τους. Λέγεται, ότι μέσα στις προθέσεις τους είναι να κάνουν και τις δικές τους παρεμβάσεις στο χώρο, πάντα με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του νησιού.

Το σπίτι – παλάτι, είναι απομονωμένο και βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία του νησιού. Από μπροστά έχει θέα την Καλντέρα και από πίσω την Φοινικιά, ένα μικρό χωριό με λιγοστούς κατοίκους.

Read More

And More