Το τελευταίο αντίο στη Μιρέλα

Η 25χρονη Mirela Colodzeischi, καταγόταν από τη Μολδαβία, ζούσε στην Ελλάδα και εργαζόταν ως μοντέλο. Την γνωρίζαμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που την μακιγιάριζε κάθε Παρασκευή ο Γιάννης Μαρκετάκης΄για λογαρισμό γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Δυστυχώς η Mirela έχασε τη ζωή της, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή της Σαρωνίδας και η Ελένη Μενεγάκη μίλησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της για την τραγική είδηση. Η κηδεία της έγινε σήμερα στις 15:30 στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού τροχαίου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και κατήγγειλε το νοσηλευτικό σύστημα, εξαιτίας του οποίου χάθηκε το κορίτσι. “Το τροχαίο δεν ήταν ακαριαίο. Η κοπέλα πέθανε μετά από 18 ώρες. Μεταφέρθηκε στη Βούλα, σε ένα υποτυπώδες δωμάτιο, το οποίο δεν είχε κατάλληλες συνθήκες για να νοσηλευτεί. Το μοντέλο δεν ήταν ασφαλισμένο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην τη δεχτούν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Είχε βαθειές κακώσεις και έπρεπε να μπει από την πρώτη στιγμή στην εντατική. Την άφησαν αβοήθητη…”, αποκάλυψε.

Δες το βίντεο από τη νεκρώσιμη ακολουθία

Read More

And More