Τόνια Σωτηροπούλου: Γίνεται η μούσα γνωστής εταιρείας ρούχων και αξεσουάρ!

Τόνια Σωτηροπούλου: Γίνεται η μούσα γνωστής εταιρείας ρούχων και αξεσουάρ! | tlife.gr

Μετά την Ελένη Μενεγάκη και την Φαίη Σκορδά, η Τόνια Σωτηροπούλου παίρνει τη σκυτάλη και γίνεται η νέα εντυπωσιακή μούσα της εταιρείας Axel για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 18/19.

Η αγαπημένη ηθοποιός που είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, μιας και τόσο στα επαγγελματικά όσα και στα προσωπικά της είναι πολύ καλά, ξεκίνησε μια ξεχωριστή συνεργασία με την Axel.

Η Axel δημιουργεί τις τάσεις στη μόδα και όχι απλώς τις ακολουθεί. Σε αυτό το πλαίσιο και με την υποστήριξη ενός πολυπληθούς καστ επαγγελματιών με κορυφαίες ικανότητες, η εκφραστική και πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός παρουσιάζει με εντυπωσιακό τρόπο τις υπέροχες συλλογές ρούχων, υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ της Axel για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 18/19, μέσα από τη φωτογράφησή της στο 12o τεύχος του περιοδικού Axelife.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ενσαρκώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δημιουργίες  της εταιρείας για τη σύγχρονη, δυναμική και δραστήρια γυναίκα, η οποία αποπνέει έντονη θηλυκότητα και διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα. Με καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ακτινοβολεί με τον πιο ιδανικό τρόπο τη λάμψη της χώρας μας και υποδηλώνει την εξωστρέφεια, στοιχεία τα οποία αποτελούν τα δομικά υλικά της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της επιτυχίας της Axel σε ολόκληρο τον κόσμο.

READ more